Ξαναρχίζουν οι Ducati Factory Τours


Η επιστροφή στην κανονικότητα φτάνει και στο εργοστάσιο της Ducati, καθώς ξανάνοιξαν οι επισκέψεις στη γραμμή παραγωγής.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 12/10/2021

Τον περασμένο Μάιο η Ducati ξανάνοιξε το Μουσείο της για το κοινό, ωστόσο η δημοφιλής περιήγηση στο παραδίπλα εργοστάσιο παρέμενε εκτός προγράμματος, στα πλαίσια της προστασίας από τη μετάδοση του covid-19.

Από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 οι πύλες της γραμμής παραγωγής στο Borgo Panigale είναι ξανά ανοικτές για το κοινό, όπου οργανωμένα γκρουπ επισκεπτών με τη συνοδεία ξεναγού μπορούν να ζήσουν από κοντά τη διαδικασία γέννησης μιας μοτοσυκλέτας Ducati.

Οι ξεναγήσεις μπορούν να κλειστούν για είτε Δευτέρα ή Παρασκευή και προβλέπονται έως έξι γκρουπ για κάθε μια από αυτές τις μέρες: τρία το πρωί (9.15 - 9.45 - 10.15) και άλλα τρία το απόγευμα (14.30 – 15.00 – 15.30).

Όπως ισχύει και για το Μουσείο, για μια ξενάγηση του εργοστασίου απαιτείται να έχει κλείσει θέση μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της Ducati: https://tickets.ducati.com/index.php.

Για την προστασία της υγείας, τόσο των επισκεπτών, όσο και του προσωπικού της Ducati, η πρόσβαση επιτρέπεται μόνο για όσους έχουν ήδη κάνει κράτηση και για περιορισμένο αριθμό επισκεπτών. Για την είσοδο στον χώρο απαιτείται έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού στα πρότυπα της Ε.Ε., ενώ από αυτό εξαιρούνται μόνο παιδιά κάτω των 12 ετών και όσοι διαθέτουν ιατρική βεβαίωση πως αδυνατούν να εμβολιαστούν.

Το εισιτήριο για το Μουσείο Ducati κοστίζει €17 και, αν συνδυαστεί με τη Factory Tour τότε το συνολικό κόστος του ενιαίου εισιτηρίου ανέρχεται σε €32.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη στο μουσείο και το εργοστάσιο της Ducati μπορείτε να βρείτε εδώ: https://www.ducati.com/ww/en/borgo-panigale-experience?tab=Discover.