Επέκταση εγγύησης ΚΤΜ και στα ασφάλτινα μοντέλα


Η KTM θα παρέχει στους ιδιοκτήτες όλων των ασφάλτινων και τουριστικών μοντέλων του 2024 με κινητήρες LC8c και LC8 τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης έως και στον διπλάσιο χρόνο.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 25/4/2024

 [Δελτίο Τύπου]

Όπως είναι ήδη γνωστό από προηγούμενο δελτίο τύπου η KTM θα παρέχει στους ιδιοκτήτες όλων των ασφάλτινων και τουριστικών μοντέλων του 2024 με κινητήρες LC8c και LC8 την δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης έως και στον διπλάσιο χρόνο!

Η μοναδική προϋπόθεση θα είναι η περιοδική συντήρηση των μοτοσυκλετών να γίνεται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες ΚΤΜ στα διαστήματα service που ορίζει ο κατασκευαστής. Στα πλαίσια της βελτίωσης των after sales υπηρεσιών που αφορούν τα παραπάνω μοντέλα που φέρουν κινητήρες LC8c και LC8 η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ θα υποστηρίξει τις επεκτάσεις της εργοστασιακής εγγύησης και για τα αντίστομα μοντέλα του 2023.

Για τις μοτοσυκλέτες που υπάρχουν σε απόθεμα και είναι μοντέλα του 2023 θα ισχύει το ίδιο καθεστώς επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ενώ η παροχή αυτή της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ θα ισχύσει αναδρομικά για όλα τα μοντέλα που έχουν πουληθεί από 1η Ιανουαρίου 2024 και εμπίπτουν στην παραπάνω προωθητική ενέργεια του εργοστασίου.