World Ducati Week 2022


Μετά την ακύρωση για το 2021 λόγω της πανδημίας του Κορονωϊού, η θρυλική εκδήλωση World Ducati Week επιστρέφει το 2022, για να συσπειρώσει ξανά τους χιλιάδες φαν της ιταλικής εταιρείας στην πίστα του Misano.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 22/11/2021

Στις 22, 23 και 24 Ιουλίου του 2022, η World Ducati Week διοργανώνεται στο γνωστό της “στέκι”, στην πίστα “Marco Simoncelli” του Misano, με μια σειρά event, test-rides και βόλτες με μοτοσυκλέτα μέσα και έξω από την πίστα.

Το πρόγραμμα για το event του 2022 είναι ακόμα υπό κατασκευή, αλλά η πρόθεση της Ducati είναι να δημιουργήσει την πιο εντυπωσιακή γιορτή της ιστορίας!

Ήδη έχει επιβεβαιωθεί ο “Αγώνας των Πρωταθλητών”, στον οποίο θρυλικοί αγωνιζόμενοι της Ducati από το σήμερα και το χτες θα οδηγήσουν ο ένας ενάντια στον άλλο, μέσα στην πίστα, οδηγώντας σπέσιαλ μοτοσυκλέτες.

Παρ όλες τώρα τις προθέσεις της για μια εντυπωσιακή γιορτή, η Ducati κρατά και μία "πισινή", αναφέροντας πως υπάρχουν ακόμα κάποιες αβεβαιότητες σχετικά με τα μέτρα κατά της Covid-19, με τους Ιταλούς να αναφέρουν πως θα κάνουν κάθε προσπάθεια για να οργανώσουν την 11η έκδοση του event με απόλυτη ασφάλεια για τους παρευρισκόμενους.

Μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα νέα της WDW2022 μέσα από το επίσημο site της εκδήλωσης.