Symphony ST 2021 - Euro 5 και γενικό φρεσκάρισμα


H SYM ανανέωσε τη γκάμα Symphony ST για το 2021, με την οικογένεια να μετρά τέσσερα μοντέλα, το ST 50, το ST 125 με αερόψυκτο αλλά και με υγρόψυκτο κινητήρα και το αερόψυκτο ST 200, με το τελευταίο να είναι best-seller και στην Ελλάδα.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 4/11/2020

Η σειρά Symphony ST είναι η οικογένεια scooter μεγάλων τροχών της SYM που κάνει θραύση στην ελληνική αγορά, έχοντας κάνει ντεμπούτο το 2014, ενώ για το 2021 με την αφορμή των Euro 5 προδιαγραφών δέχθηκε και ένα γενικό φρεσκάρισμα από τη μαμά εταιρεία.

Νέο, αλλά παραμένοντας πάντα αναγνωρίσιμο, είναι το design της εταιρείας με έμφαση στο στιλ αλλά και στην ποιότητα με νέο κοστούμι, νέο προβολέα, νέο πίσω φωτιστικό σώμα, νέα φλας, νέα σέλα, νέα ανάγλυφα λογότυπα κ.ά.

Στον φωτισμό όλα τα φώτα πλέον είναι LED (έχουμε και DRL LED φώτα), ενώ νέος είναι ο ψηφιακός LCD πίνακας οργάνων που φαίνεται πολύ πιο όμορφος και ευανάγνωστος από το παρελθόν.

Κάτω από τη σέλα στα μοντέλα της οικογένειας Symphony ST, η SYM αναφέρει πως πλέον χωρούν δύο ανοικτά (jet) κράνη, ενώ τα νέα Symphony ST διαθέτουν την τεχνολογία Anti Lift Engine Hanger System (A.L.E.H), με την οποία κατά την επιτάχυνση περιορίζεται το κλασικό φαινόμενο των scooter όπου ανασηκώνεται το πίσω μέρος.

Η πίσω ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη ως προς την προφόρτιση, ενώ έχουμε και θύρα φόρτισης USB 3.0, για ακόμα ταχύτερη φόρτιση των μικροσυσκευών σας.