QJMOTOR TRX 125: Η πρώτη σου μοτοσυκλέτα


Η πρόταση της QJMOTOR για τους νεοφώτιστους αναβάτες της κατηγορίας Α1 διπλωμάτων αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση* στο σύμπαν της μοτοσυκλέτας, είναι "μικρή" μόνο σε ό,τι αφορά τον κυβισμό της, προσφέροντας περισσότερα από όσα κοστίζει!

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 18/4/2023

[Δελτίο Τύπου]

Ποτέ ο όρος entry level δεν ήταν τόσο ελκυστικός. Η TRX 125, η πρόταση της QJMOTOR για τους νεοφώτιστους αναβάτες της κατηγορίας Α1 διπλωμάτων αλλά και για όσους θέλουν να κάνουν τη μετάβαση* στο σύμπαν της μοτοσυκλέτας, είναι "μικρή" μόνο σε ό,τι αφορά τον κυβισμό της, προσφέροντας περισσότερα από όσα κοστίζει!

Στιλ και ουσία

Η TRX 125 σχεδιαστικά χρησιμοποιεί έξυπνες επιλογές, οι οποίες αφενός της προσφέρουν μία ξεχωριστή εμφάνιση, αφετέρου λειτουργούν υπέρ της πρακτικότητας χωρίς να θυσιάζουν μέρος από το νεανικό και "αθλητικό" στιλ που πρεσβεύει.

Οι λιτές επιφάνειες προσδίδουν μία μινιμαλιστική όψη, τονίζοντας ένα από τα σημαντικότερα δομικά στοιχεία της TRX 125: το ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα. Το εργοστάσιο επέλεξε τα οφέλη της συγκεκριμένης μεθόδου, που συνδυάζει το μικρό βάρος και την αυξημένη ακαμψία, γεγονός που συμβάλει και στο συνολικά μικρό βάρος της μοτοσυκλέτας (142kg πλήρης υγρών). Ο LED προβολέας που θυμίζει "θυμωμένο" βλέμμα, οι χρωματικές επιλογές και οι βαμμένοι τροχοί στο χρώμα των γραφικών, μαγνητίζουν κάθε ματιά που θα πέσει πάνω στο μονοκύλινδρο της QJMOTOR.

Φιλική απόδοση – Εντυπωσιακή αυτονομία

Με γνώμονα το κοινό που απευθύνεται, η απόδοση του κινητήρα εστιάζει στην παροχή ροπής από χαμηλά και στην γραμμική παροχή δύναμης, κάτι που μαρτυρούν οι ελαφρώς υποτετράγωνες διαστάσεις του και η χαμηλή σχέση συμπίεσης.

Η μέγιστη ισχύς των 11,5 ίππων αποδίδεται στις 9.500 στροφές, ενώ η μέγιστη ροπή φτάνει τα 10Nm και αποδίδεται στις 7.000 στροφές αντίστοιχα. Το εντυπωσιακότερο νούμερο όλων όμως, είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση της τάξης των 2,1 λίτρων ανά 100 χιλιόμετρα (WMTC3), που σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα του ρεζερβουάρ στα 13,5 λίτρα, μεταφράζεται σε αυτονομία που ξεπερνά τα 600 χιλιόμετρα!

Ασφάλεια και συμπεριφορά

Η εξαιρετική σχέση αξίας/τιμής της TRX 125 αυξάνεται ακόμη περισσότερο χάρη στον περιφερειακό εξοπλισμό που διαθέτει. Το ανεστραμμένο πιρούνι των 35mm με διαδρομή τροχού στα 110mm και το αμορτισέρ διαμέτρου 40mm πίσω που ρυθμίζεται ως προς την προφόρτιση του ελατηρίου, φροντίζουν για τη σωστή απορρόφηση των ανωμαλιών του οδοστρώματος, διατηρώντας την ισορροπία ανάμεσα στην άνεση και τη σπορ συμπεριφορά.

Αντίστοιχα οι δίσκοι τύπου "μαργαρίτα" (260mm μπροστά και 240mm πίσω) συνδυάζονται με μία τετραπίστονη και μία διπίστονη δαγκάνα αντίστοιχα, ενώ το πακέτο συμπληρώνεται με το σύστημα ABS που διαθέτει η TRX 125, επιβεβαιώνοντας ότι σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και τη συμπεριφορά, δεν έχει γίνει καμία "έκπτωση" στην κατασκευή της.

Η τιμή της TRX 125 έχει καθοριστεί στα 2.495€ και διατίθεται μέσα από το δίκτυο συνεργατών QJMOTOR της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε.

Ελληνική ιστοσελίδα QJMOTOR TRX 125: https://qjmotor.gr/model/trx-125/