World Ducati Week 2024: Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων


Η 12η διοργάνωση του WDW θα λάβει χώρα στην πίστα του Misano τον Ιούλιο και τώρα μπορείτε να κλείσετε θέση για τη μεγάλη γιορτή.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 15/3/2024

Στην ιστοσελίδα Ducati.com έχει ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τη World Ducati Week 2024, η οποία θα διοργανωθεί από 26 ως 28 Ιουλίου στην πίστα Misano World Circuit "Marco Simoncelli" στην Αδριατική Ριβιέρα.

Με πληθώρα εκδηλώσεων για κάθε γούστο και ενδιαφέρον, η WDW 2024 αναμένεται να προσελκύσει κόσμο από πολλές χώρες, για ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει πρεμιέρες νέων προϊόντων, παρέλαση, γνωριμία με αγωνιζόμενους αναβάτες και άλλες προσωπικότητες της εταιρείας, test rides και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα.

Η κορύφωση του WDW ωστόσο παραδοσιακά θα είναι ο αγώνας Race of Champions, ο οποίος στις 26 και 27 Ιουλίου θα φέρει αντιμέτωπους μέσα στην πίστα τους αναβάτες της εταιρείας σε MotoGP, WorldSBK και WorldSSP.

Τα εισιτήρια του WDW 2024 μπορούν να αγοραστούν ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα της Ducati χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Biker Pass για τον αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα του και Visitor Pass για την/τον συνεπιβάτη ή εν γένει την/τον συνοδό. Αμφότερα μπορούν να αγοραστούν για διάρκεια από μια έως και όλες τις τρεις μέρες του WDW.

Και τα δύο πάσα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της εκδήλωσης, καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής σε δραστηριότητες όπως διαγωνισμοί, συζητήσεις με μηχανικούς, σχεδιαστές και στελέχη της Ducati, υπογραφή αυτόγραφων από τους αναβάτες της εταιρείας, ενώ ειδικά το πάσο της 3ης μέρας περιλαμβάνει τη δυνατότητα οδήγησης στην πίστα με τη δική σου μοτοσυκλέτα, test rides μοντέλων 2024 της Ducati και κράτηση θέσης στις Riding Experiences (που κλείνονται χωριστά από ξεχωριστή πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τον κωδικό του εισιτηρίου).

Ακόμη τα εισιτήρια του WDW εξασφαλίζουν την είσοδο με μειωμένη τιμή στο εργοστάσιο και στο μουσείο της Ducati στο Borgo Panigale.

Η είσοδος είναι δωρεάν για συνοδευόμενους ανήλικους (έως 18 ετών), για όλους τους επισκέπτες από Ασία, Αφρική, Αμερική και Ωκεανία, καθώς και για ΑΜΕΑ και τους συνοδούς τους.

Φυσικά υπάρχει ειδική μειωμένη τιμή για τα μέλη των D.O.C. με την προϋπόθεση να είναι ενεργά μέλη το 2024.

Στην έκδοση WDW του 2024 η Ducati παρουσιάζει μια νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, τη WDW App, με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη World Ducati Week και την οποία μπορείτε να κατεβάσετε από τα App Store (iOS) και Play Store (Android).

Ιστοσελίδα WDW 2024: ducati.com/ww/en/experience/world-ducati-week

Εισιτήρια: tickets.ducati.com/en/tour/world-ducati-week-2024/3697