Shark και Segura ομορφαίνουν τις μοτοσυκλετίστριες με Swarovski


Οι λέξεις “Swarovski” και “κρύσταλλοι” είναι σχεδόν συνυφασμένες, καθώς η Αυστριακή εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1895 έχει χτίσει μαι τεράστια αυτοκρατορία με τα προϊόντα της.

  • 1/3/2019

Τώρα με τη νέα της συνεργασία μπορεί κανείς τη βρει και πάνω σε αξεσουάρ μοτοσυκλέτας, καθώς οι κρύσταλλοί της θα κοσμήσουν μια σειρά αποκλειστικά σχεδιασμένη για τις γυναίκες μοτοσυκλετίστριες.

Συγκεκριμένα, η Γαλλικές Shark και Segura κυκλοφορούν μια σειρά που περιλαμβάνει το κράνος Nano της πρώτης στην ειδική έκδοση Crystal, ενώ η δεύτερη θα ντύσει με τα γυαλιστερά αξεσουάρ της Swarovski το γυναικείο τζάκετ Lady Terry και τα γάντια Lady Cox.

Σε όλες τις περιπτώσεις η επένδυση με κρύσταλλα Swarovski είναι ευδιάκριτη χωρίς να είναι σε καμιά περίπτωση κραυγαλέα ή ακαλαίσθητη, τοποθετώντας τα στα πλαϊνά καπάκια του κράνους, καθώς και στα μανίκια του τζάκετ και τις μανσέτες των γαντιών.

Το κράνος μπορεί ήδη να το δει κανείς στην ιστοσελίδα της Shark και είναι διαθέσιμο σε πέντε ενιαία χρώματα (χωρίς γραφικά): μαύρο, ασημί, ροζ, μπλε και πράσινο (πετρόλ), ενώ τα ρούχα της Segura ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί στη σελίδα της.