Voge SR125 GT 2023


Με ένα πολύ προσεγμένο μοντέλο κάνει την είσοδό της στον κόσμο των Α1 σκούτερ η Voge.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 15/11/2022

Συνεχίζει να μεγαλώνει και να πολλαπλασιάζει τα μοντέλα του στόλου της η Voge, καθώς πέρυσι στην EICMA παρουσίασε το πρώτο της σκούτερ και φέτος τα πρώτα της 125άρια.

Το SR4 Max είχε ανοίξει τον χορό των σκούτερ για την κινέζικη εταιρεία πέρυσι στο Μιλάνο και φέτος αναμένεται να έρθει και στην Ελλάδα, μα στο μεταξύ απέκτησε ένα μικρότερο αδελφάκι, ξανά στην ίδια ιταλική έκθεση.

Το SR125 GT είναι μάλλον ξεκάθαρο από το όνομά του, ένα μικρό GT σκούτερ που συνδυάζει ένα κορμί λογικών διαστάσεων ώστε να μην είναι δύσχρηστο ακόμη και στην πιο μποτιλιαρισμένη πόλη, αλλά να παραμένει άνετο και με καλή αεροδυναμική προστασία.

Ο κινητήρας του αποδίδει περίπου 11 άλογα για 135 υγρά κιλά και ο εξοπλισμός του περιλαμβάνει traction control, δικάναλο ABS και φώτα προειδοποίησης έκτακτου φρεναρίσματος, αλλά εκεί που θα δίνει όλα είναι στις ηλεκτρονικές πολυτέλειες.

Ο έλεγχός του γίνεται με ασύρματο κλειδί (keyless), η μονόχρωμη οθόνη LCD που διαθέτει είναι εξοπλισμένη με κιτ συνδεσιμότητας Bluetooth και μπορεί να προβάλει πολλές πληροφορίες από το τηλέφωνο, ως και οδηγίες πλοήγησης, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η μπροστινή κάμερα που βρίσκεται ανάμεσα στους προβολείς και μπορεί να καταγράφει τη διαδρομή από την πιο προνομιούχο θέση!

Το νέο SR125 GT αναμένεται στην Ελλάδα στο δεύτερο μισό του 2023.