Triumph Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition 2024


Μία ακόμα συνεργασία του βρετανικού εργοστασίου με μία από τις κορυφαίες μάρκες ελβετικών ρολογιών παγκοσμίως.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 5/6/2024

Η Triumph παρουσιάζει την Speed Triple 1200 RR σε μία ακόμα Limited Edition, σε συνεργασία με την ελβετική κατασκευάστρια ρολογιών πολυτελείας Breitling. Δύο μάρκες γνωστές για την εμμονή τους με τις επιδόσεις, το στυλ και την κορυφαία εφαρμογή της μηχανικής, δίνουν ξανά τα χέρια με αποτέλεσμα μία νέα μοτοσυκλέτα, αλλά και ένα νέο ρολόι πολυτελείας.

Η Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition του 2024 θα γίνει διαθέσιμη μόνο σε 270 κομμάτια παγκοσμίως και θα χαρακτηρίζεται από έναν ολοκαίνουργιο χρωματικό συνδυασμό, με τις λεπτομέρειες βαμμένες στο χέρι, δερμάτινη σέλα με γαλλικές ραφές, σιγαστήρα της Akrapovic αποκλειστικό για το μοντέλο, πολλά carbon τμήματα αλλά και την παρουσία της Breitling σε λογότυπα στο ρεζερβουάρ, το κέντρο του πίσω τροχού αλλά και την οθόνη εκκίνησης. Ο αριθμός παραγωγής της μοτοσυκλέτας θα είναι χαραγμένος στην άνω τιμονόπλακα.

Αποκλειστικά και μόνο οι αγοραστές της νέας μοτοσυκλέτας, θα μπορούν να αγοράσουν επίσης και μία ειδική έκδοση του Breitling Chronomat B01 42 Triumph, μια κατασκευή από τιτάνιο και ροζ χρυσό 18 καρατίων, με καντράν από ανθρακίτη. Φέρει καφέ δερμάτινο λουράκι, ενώ το πίσω κάλυμμα του ρολογιού θα φέρει χαραγμένο τον αριθμό της μοτοσυκλέτας του αγοραστή.

Η νέα Speed Triple 1200 RR Breitling Limited Edition θα γίνει διαθέσιμη σε τιμή που ανακοινώνεται στις 22.995 λίρες Αγγλίας. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος γίνεται Online με ένα κλικ εδώ, ενώ οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν εντός αυτού του μήνα.