Kawasaki Brute Force 450 2025


Με το τρίτο της μοντέλο εμπλουτίζει η Kawasaki την ATV οικογένεια της Ωμής Δύναμης για το 2025.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 10/6/2024

Στοχεύοντας να στηθεί ανάμεσα στα Brute Force 750 και Brute Force 300, το νέο 450 υιοθετεί την οικογενειακή σχεδίαση χτισμένο γύρω από έναν νέο μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 443 cc με μέγιστη απόδοση 33 ίππων μέσω αυτόματης μετάδοσης CVT (διαρκώς μεταβαλλόμενης σχέσης).

Το Brute Force 450 εξοπλίζεται με επιλογή κίνησης σε δύο (2WD) ή τέσσερεις (4WD) τροχούς και επιπλέον για τα δύσκολα διαθέτει και κλείδωμα του διαφορικού.

Χτίζεται γύρω από ένα ισχυρό ατσάλινο διπλό περιμετρικό πλαίσιο με ανεξάρτητα ψαλίδια για κάθε τροχό και μετατρόχιο μπροστά 910 mm και πίσω 869 mm. Το φρενάρισμα ανατίθεται σε τρεις δίσκους, με δύο διαμέτρου 202 mm μπροστά και ένα πίσω.

Η μεταφορική του ικανότητα περιλαμβάνει φορτία στις δύο μεγάλες σχάρες του που μπορούν να φορτώσουν 34 κιλά μπροστά και 68 πίσω, ενώ διαθέτει και κοτσαδόρο για ρυμουλκούμενο στον βασικό του εξοπλισμό, με ικανότητα ρυμούλκησης έως 476 κιλά. Στο μπροστινό μέρος έχει προβλεφθεί χώρος για τοποθέτηση εργάτη, ο οποίος ωστόσο αγοράζεται έξτρα.

Η πρακτική του πλευρά περιλαμβάνει ακόμη άνετη σέλα comfort, LED φώτα με τρεις προβολείς μπροστά (δύο στο μούτρο και έναν στο τιμόνι) και οθόνη LCD στα όργανα με ενδείξεις ταχύτητας, στροφών, επιλογή μετάδοσης, στάθμη καυσίμου, ρολόι, οδόμετρο, ωρόμετρο, χιλιομετρητή και διάφορες ενδεικτικές λυχνίες.

Θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρώπη, μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα Brute Force, σε δύο επιλογές χρωμάτων: την εικονιζόμενη μπλε (Grayish Blue) και λευκή.

Δείτε το εδώ: kawasaki.eu/en/ATV_Mule_JetSki/ATV/BruteForce_450_2025.html