Indian FTR x RSD Super Hooligan 2024


Η Indian Motorcycle παρουσιάζει μια ειδική έκδοση του FTR που "εμπνέει αναβάτες να εξαπολύσουν τον χούλιγκαν που κρύβουν μέσα τους".

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 21/2/2024

Η νέα συλλεκτική έκδοση FTR σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την πασίγνωστη Roland Sands Design (RSD) για να τιμήσει τη σειρά αγώνων με custom αγωνιστικές μοτοσυκλέτες τροποποιημένες από μοντέλα δρόμου Super Hooligan. Πρόκειται για έναν υποστηρικτικό θεσμό που δημιούργησαν από κοινού η Indian και η RSD και λογίζεται ως εθνικό πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, τρέχοντας διπλούς αγώνες σε πέντε επιλεγμένους γύρους του πρωταθλήματος ταχύτητας MotoAmerica, με μοτοσυκλέτες δικύλινδρες από 750 cc και πάνω, καθώς και τρικύλινδρες έως 900 cc.

Το FTR x RSD Super Hooligan ξεχωρίζει από το μαύρο μεταλλικό χρώμα του με τα αυθεντικά γραφικά που χρησιμοποιεί η Indian στους αγώνες Super Hooligan, με κόκκινο πλαίσιο και ζάντες, αλλά και τρία number plates με τον αριθμό 1 που κατέκτησε το 2023 η Indian Motorcycle Racing. Τα γραφικά της ειδικής αυτής έκδοσης θα μπορούν να εμπλουτιστούν επίσης με τα αυτοκόλλητα όλων των χορηγών της ομάδας στο πλαστικό κάλυμμα της ουράς, στην καρίνα κινητήρα, στα προστατευτικά του ψυγείου και στο μπροστινό φτερό, καθώς θα δίνονται στους ιδιοκτήτες για να τα τοποθετήσουν μόνο εφόσον το επιθυμούν.

Η x RSD Super Hooligan έκδοση βασίζεται στο κορυφαίο FTR R Carbon με πλήρως ρυθμιζόμενο ανεστραμμένο πιρούνι και αμορτισέρ Öhlins, ακτινικά monobloc φρένα Brembo, τη μεγάλη στρογγυλή οθόνη με διαγώνιο 101 mm με τη σουίτα συνδεσιμότητας και πολυμέσων Ride Command, δίδυμα τελικά εξάτμισης από την Akrapovic, καθώς και μια συλλογή από εκλεκτά περιφερειακά της Gilles Tooling με ρυθμιζόμενα μαρσπιέ, τάπα λαδιού, τάπα ψυγείου και αντίβαρα τιμονιού.

Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν έχουμε, καθώς εδώ βασιλεύει ο υγρόψυκτος V2 κινητήρας των 1,203 cc που αποδίδει μέγιστη ισχύ 120 ίππων και ροπή 12.2 χιλιογραμμόμετρων.

Η νέα Indian FTR x RSD Super Hooligan θα κατασκευαστεί σε μόλις 300 αριθμημένα κομμάτια για όλον τον κόσμο, με τα 150 εξ αυτών να προορίζονται για τις αγορές της Βόρειας Αμερικής, ενώ η διαθεσιμότητά τους ξεκινά άμεσα.

Αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να επικοινωνήσουν με τον συνεργάτη Indian Motorcycle που τους εξυπηρετεί για να προλάβουν να κλείσουν μια εκ των υπολοίπων 150.

Δείτε τη στο προωθητικό βίντεο της Indian Motorcycle παρακάτω, καθώς και στην ελληνική ιστοσελίδα της εταιρείας: Indian FTR x RSD Super Hooligan