Ducati XDiavel Nera 2022


Δύο εταιρείες που πρεσβεύουν τη σχολή Made in Italy, οι Ducati και Poltrona Frau, συνεργάζονται για μια ξεχωριστή έκδοση του XDiavel.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 18/2/2022

Το XDiavel Nera ξεχωρίζει από το πιο χαρακτηριστικό του εξάρτημα: τη σπέσιαλ σέλα που κατασκεύασε η Poltrona Frau με το αποκλειστικό της δέρμα Pelle Frau – φυσικό μαλακό δέρμα που ράβεται με το χέρι από τους έμπειρους τεχνίτες της κορυφαίας αυτής ιταλικής επιπλοποιίας.

Ο πελάτης θα μπορεί να παραγγείλει τη Nera του επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε διαφορετικά χρώματα:  Siam Red, Steel Blue, Cemento, India και Selva, όλα διακοσμημένα με εγχάρακτο Χ (εκ του XDiavel) μέσω μια διαδικασίας με χρήση ειδικού λέιζερ.

Το νέο XDiavel Nera χαρακτηρίζεται από το κατάμαυρο “Black on Black” χρώμα με εναλλαγές γυαλιστερών και ματ αποχρώσεων και συνοδεύεται (προαιρετικά) από ένα ασορτί ανοικτό κράνος Arai SZ-R Vas.

Και, για να σπάσει λίγο το σκοτεινό μαύρο θέμα, η Ducati ενσωμάτωσε έξυπνα μερικές κόκκινες λεπτομέρειες, όπως οι δαγκάνες των φρένων και τα καπάκια των κεφαλών του κινητήρα, καθώς και ένα ζευγάρι ελαφριές σφυρήλατες ζάντες διαφορετικές από αυτές των άλλων δύο εκδόσεων XDiavel, S και Dark.

Μόνο 500 XDiavel Nera θα κατασκευαστούν και κάθε μία θα συνοδεύεται από ένα αποκλειστικό μπρελόκ κατασκευασμένο από το ίδιο δέρμα Pelle Frau όπως και σέλα του, στο ίδιο χρώμα που θα έχει επιλέξει φυσικά.

Κατά τα λοιπά, κάτω από την εμφάνιση δεν υπάρχουν διαφορές από τις άλλες εκδόσεις XDiavel, δηλαδή έχουμε τον γνωστό υγρόψυκτο δικύλινδρο V 90 μοιρών Testastretta με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων DVT και 1262 cc, με απόδοση 160 hp στις 9,500 rpm και 13.0 kgm στις 5,000 rpm.

Η δυνατότητα παραγγελίας είναι ήδη ενεργοποιημένη για το XDiavel Nera, με τις πρώτες παραδόσεις να προγραμματίζονται για τον Μάρτιο 2022.

Ιστοσελίδα Ducati XDiavel Nera