Bimota Tesi H2 Carbon: Bike porn σε Υψηλή Ανάλυση


H Bimota έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από την έκδοση Tesi H2 Carbon, όπου η hyper-exclusive ναυαρχίδα της φίρμας αποκτά full-carbon κοστούμι, οδηγώντας σε ακόμα πιο ακραίο εντυπωσιασμό!

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 18/2/2021

Το carbon κοστούμι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την υπέρ-εναλλακτική και ιδιαίτερη προσωπικότητα της Tesi H2, με τον κινητήρα με υπερσυμπιεστή της Kawasaki, το εναλλακτικό σύστημα διεύθυνσης και τις υπόλοιπες μοναδικές λεπτομέρειες.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας παραμένουν ίδια με της Tricolore έκδοσης, δηλαδή με τον τετρακύλινδρο κινητήρα με τον υπερσυμπιεστή να αποδίδει 238 hp / 11.500 rpm με τη βοήθεια του Ram-Air, και 14,4 kgm ροπής στις 11.000 rpm.

Τα ψαλίδια εμπρός και πίσω είναι φτιαγμένα από billet αλουμίνιο, ενώ το επίσημο βάρος ανακοινώνεται στα 207 κιλά, και η τιμή ξεκινά από τα 64.000 ευρώ στην Ιταλία.

Για την ώρα, πλην των εντυπωσιακών φωτογραφιών, η Bimota δεν έχει εκδώσει επίσημο δελτίο τύπου για την Tesi H2 Carbon, οπότε μόλις έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα σας ενημερώσουμε.

Μέχρι τότε, απολαύστε και κατεβάστε τις φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης της μοτοσυκλέτας, που θα βρείτε εδώ.