Bajaj Pulsar NS125: Με ανεστραμμένο πιρούνι και αναβαθμισμένο πίνακα οργάνων


Μέσα από το σχετικό Δελτίο Τύπου, η Ελληνική Αντιπροσωπεία της Bajaj μας ενημέρωνει για την αναβάθμιση του Pulsar NS125 σε καίρια σημεία.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 13/9/2022

Ο σχεδιασμός, η προηγμένη τεχνολογία, η οικονομία σε κτήση και χρήση και η αξιοπιστία αποτελούν προτεραιότητα στην επιλογή μοτοσυκλέτας. Το νέο 125 κ.εκ. της Bajaj καλύπτει πλήρως αυτά τα κριτήρια, διαθέτοντας μοντέρνο, σπορ στυλ εμπνευσμένο από μοντέλα μεγαλύτερου κυβισμού και αποτελεί τη βάση για την εξέλιξη νέων αναβατών. O εντυπωσιακός προβολέας ενισχύει την εικόνα, αποπνέοντας δυναμικό χαρακτήρα, ενώ ο σχεδιασμός του ουραίου τμήματος με το LED στοπ και τις πρακτικές χειρολαβές δίνει τη σπορ νότα που αναζητούν οι νέοι αναβάτες. Οι τροχοί των 17 ιντσών χαρίζουν ασφάλεια και ευελιξία στο δρόμο.

Η ποιοτική αίσθηση ενισχύεται από κορυφαίας ποιότητας υλικά, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια αποτυπώνεται παντού-από τα σιρίτια στους τροχούς, τα αυτοκόλλητα, τα προστατευτικά κάγκελα κινητήρα, το εργονομικό τιμόνι και

γενικότερα το φινίρισμα και τη συναρμολόγηση. Η νέα έκδοση του Pulsar NS125 φέρει προηγμένες προδιαγραφές που μπορούν να συγκριθούν με μοντέλα μεγαλύτερου κυβισμού.

Ανεστραμμένο πιρούνι 31 χλστ.

Το Bajaj Pulsar NS125 διαθέτει στιβαρό, περιμετρικό, ατσάλινο πλαίσιο που προσφέρει αξιοζήλευτη σταθερότητα στη μοτοσυκλέτα σε κάθε είδους διαδρομή. Στη νέα έκδοση συνδυάζεται με ανεστραμμένο πιρούνι 31 χλστ. υψηλών προδιαγραφών, που είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει ακριβή χειρισμό και υψηλά επίπεδα άνεσης. Απόρροια αυτού είναι το μικρότερο μεταξόνιο (1.363 χλστ.), σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση, που καθιστά το μικρότερο μοντέλο της οικογένειας Pulsar ακόμη πιο ευέλικτο στην αστική μετακίνηση. Το κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ συμβάλλει στην εξομάλυνση των κακοτεχνιών στους δρόμους.

Όργανα με οθόνη LCD πολλαπλών λειτουργιών

Το νέο Pulsar NS125 είναι εξοπλισμένη με έναν υπερπλήρη πίνακα οργάνων, δίνοντας στον αναβάτη τη δυνατότητα να έχει ανά πάσα στιγμή υπό έλεγχο όλες τις λειτουργίες του. Το αναλογικό στροφόμετρο, πλαισιώνεται από οθόνη LCD που περιλαμβάνει πλέον ένδειξη επιλεγμένης σχέσης, μέση και στιγμιαία κατανάλωση, απόθεμα χιλιομέτρων ανάλογα με την ποσότητα καυσίμου. Όλες οι νέες λειτουργίες προστίθενται στο ψηφιακό ταχύμετρο, στους δύο μερικούς και έναν ολικό χιλιομετρητή, στην ένδειξη συντήρησης, 50 χλμ. πριν τον προκαθορισμένο προγραμματισμό της, το ρολόι, την ειδοποίηση για τις ενδεδειγμένες στροφές αλλαγής σχέσης (RPM Limit) και τις λυχνίες για «νεκρά», φλας, μεγάλη σκάλα φώτων, μπαταρία και λειτουργία κινητήρα.

Αποδοτικός κινητήρας Euro5

Ο αποδοτικός μονοκύλινδρος, αερόψυκτος κινητήρας προδιαγραφών Euro5 διαθέτει ισχύ 12 ίππων και 11 Nm ροπής. Η μετάδοση γίνεται μέσω ενός κιβωτίου ταχυτήτων 5 σχέσεων.

Τιμή και διαθεσιμότητα 

Το νέο Bajaj Pulsar NS125 διατίθεται σε δύο χρωματισμούς: πορτοκαλί και ασημί, με την τιμή γνωριμίας να ορίζεται στα 2.690 € και να ισχύει έως 30 Σεπτεμβρίου. Η νέα τιμή προτεινόμενη τιμή λιανικής θα διαμορφωθεί αμέσως μετά και από 1 Οκτωβρίου στα 2.890€.

Αναλυτικές πληροφορίες στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Bajaj σε όλη την Ελλάδα.

Bajaj Pulsar NS125 ABS EURO5 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

• Ιπποδύναμη 12 hp @ 8500 rpm

• Ροπή 11 Nm @ 7000 rpm

• Ρεζερβουάρ 12lt

• Κιβώτιο 5 σχέσεων

• Ύψος σέλας 805mm

• Βάρος 144kg

• Σύστημα πέδησης με ABS μονού καναλιού

• Δίπλωμα Α1 & Β αυτοκινήτου (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)