Το Super Soco CU-X έρχεται στην Ελλάδα από τη Motoway


Η MOTOWAY, ΠΟΥ ΕΙΣΑΓΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΤΗΣ BENELLI ΚΑΙ ΤΗΣ KEEWAY, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΩΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ HIGH-TECH ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ SCOOTER SUPER SOCO CU-X ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ.

  • 6/2/2019

Πίσω από τα ηλεκτρικά δίκυκλα της Super Soco κρύβεται ο τεχνολογικός κολοσσός της Xiaomi, που συνεχώς επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Από smartphones και έξυπνο σπίτι, στα smart ηλεκτρικά οχήματα, πατίνια, scooter και μοτοσυκλέτες.

Το Super Soco CUx είναι το τελευταίο e-scooter της φίρμας, ένα προηγμένο ηλεκτρικό δίκυκλο δεύτερης γενιάς, μετά τα προηγούμενα μοντέλα TS & TC.

Διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 30 Ah, που δίνει στο scooter αυτονομία 75-80 χιλιομέτρων. Η μπαταρία είναι αφαιρούμενη και μπορεί να φορτιστεί και εκτός scooter (ζυγίζει 10,5 κιλά), ενώ το ελαφρύ scooter ζυγίζει μόλις 70 κιλά.

Σημειώστε πως η μπαταρία του CU-x είναι ίδιου τύπου με τις μπαταρίες του Tesla Model S ενώ με ταχυφορτιστή φορτίζει πλήρως σε 3,5 ώρες.

Ο δυνατός κινητήρας των 2700 watt είναι της Bosch και βρίσκεται τοποθετημένος στο κέντρο του πίσω τροχού. Σημειώστε πως η τελική ταχύτητα του CUx είναι περιορισμένη στα 45 χλμ/ώρα για να περνάει προδιαγραφές 50αριού και να οδηγείται με το ανάλογο δίπλωμα.

Στα φρένα βρίσκουμε 2 δισκόφρενα με EBS, που σταματάνε το scooter σε 1,8 μέτρα όταν ταξιδεύετε με 20χλμ/ώρα.Η ψηφιακή οθόνη των οργάνων συνδέεται με το smartphone του αναβάτη μέσω ενός app, υπάρχει θύρα USB για φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών και Smart Key, ενώ τα LED φώτα είναι άκρως εντυπωσιακά και κάνουν το scooter διακριτό από μακριά.

Μια ενδιαφέρουσα τεχνολογική πινελιά είναι η HD κάμερα (στον προαιρετικό εξοπλισμό) που ενσωματώνεται μπροστά, κάμερα που τραβάει ακόμα και στο σκοτάδι, ενώ ενεργοποιείται αυτόματα μόλις ξεκινήσει το CUx, στέλνοντας το βίντεο στο κινητό του αναβάτη!

Το Super Soco CUx αναμένεται σύντομα στην χώρα μας από τη Motoway, σε τιμή κοντά στα 2.400 ευρώ