SEAT MΟ 125: Νέο προωθητικό πρόγραμμα, νέα τιμή!


Η ΤΕΧΝΟΚΑΡ Μ.Α.Ε.Ε. θέτει σε ισχύ νέα προωθητική ενέργεια για να αποκτήσετε το 100% ηλεκτρικό της scooter SEAT MΟ 125 σε σούπερ τιμή.

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 24/1/2024

[Δελτίο Τύπου]

Πιο συγκεκριμένα, η ενέργεια προβλέπει την παροχή οφέλους €1.500 για όλα τα ετοιμοπαράδοτα SEAT MΟ 125 η οποία, σε συνδυασμό με το πρόγραμμα κρατικής επιδότησης Κινούμαι Ηλεκτρικά 2, διαμορφώνει την τελική τιμή του μοντέλου σε άκρως δελεαστικά επίπεδα.

Αρχική Τιμή: €6,790

Προωθητική Ενέργεια: -€1,500

Όφελος Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: -€1,300

Τελική Τιμή: €3,990

Το πλήρως ηλεκτρικό SEAT MΟ 125 είναι η οικολογική λύση που ανταποκρίνεται στην αστική κινητικότητα κάνοντάς τη πιο αποδοτική και βιώσιμη. Εντελώς αθόρυβο, ισχυρό και οικονομικό με κινητήρα 7 kW, αυτονομία έως 137 χιλιόμετρα και μέγιστη ταχύτητα 95 km/h, είναι η ιδανική επιλογή για εύκολη μετακίνηση στην πόλη.

Διαθέτει τρεις λειτουργίες οδήγησης Eco, City και Sport, όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να προσαρμόσει την οδήγηση στα δικά του δεδομένα, ενώ ο οδηγός μπορεί να φορτίσει την αφαιρούμενη μπαταρία σε οποιαδήποτε πρίζα και να τη μεταφέρει εύκολα και ακούραστα καθώς διαθέτει πτυσσόμενο χερούλι και ροδάκια.

Ο αποθηκευτικός χώρος 50 λίτρων κάτω από το κάθισμα του οδηγού που επαρκεί για δύο full-face κράνη καθώς επίσης και για άλλα μικροαντικείμενα το καθιστά ως μία μοναδική επιλογή για βόλτα εντός και εκτός πόλης.