ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
2018 KAWASAKI NINJA H2

Kawasaki Ninja H2: Με 300 PS για την αστυνομία του Dubai! 9/5

  • img
  • img
  • img
  • img
  • img

Στο Dubai, το χρήμα δεν κρύβεται και δεν χρειάζεται παρά να κάνεις κάποιος μερικές βόλτες στους Αμερικάνικων προδιαγραφών δρόμους του. Εκεί, εκτός από τα τεράστια κτίρια θα… ανακαλύψει εάν κάνει κάτι παράνομο και μια πληθώρα «εξωτικών» αυτοκινήτων που χρησιμοποιεί η αστυνομία για να επιβάλλει τον… νόμο.

Αναφερόμαστε φυσικά σε super cars όπως Nissan GTR, Lamborghini Aventador, Ferrari FF, Aston Martin One-77, αλλά και Bugatti Veyron.

 

Το Kawasaki Ninja H2 είναι σχεδιασμένο για την αστυνομία του Dubai


Πλέον σε αυτό τον στόλο, η βιετναμέζικη εταιρεία αυτοκόλλητων γραφικών Η2 Decal θέλει να… εντάξει τη νέα της δημιουργία. Ένα ειδικά εξελιγμένο Kawasaki Ninja H2 για τις extreme ανάγκες της αστυνομίας του Dubai, η οποία παραδόξως πώς δεν έχει τον ίδιο αριθμό εξωτικών μοτοσυκλετών όπως συμβαίνει με τα αυτοκίνητα. 

Kawasaki Ninja H2: Με 300 ίππους ισχύ


Το 2017, στον στόλο της συγκεκριμένης αστυνομίας μπήκαν και 24 Kawasaki GTR1400, όμως ένας πελάτης της H2 Decal ήθελε να σπρώξει τα πράγματα σε πιο ακραία μορφή.
Ο εν λόγω Βιετναμέζος αναβάτης, με τη βοήθεια της H2 Decal, δημιούργησε λοιπόν ένα custom Ninja H2, με αγωνιστική ανάρτηση Öhlins FGR300 μπροστά, δαγκάνες φρένων Brembo CNC GP4-RR, carbon δίσκους, τροχούς από ανθρακόνημα της Rotobox, και αγωνιστικά κουμπιά στα χειριστήρια!

Το Kawasaki Ninja H2 προτείνεται να πλαισιώσει τη γκάμα των γρήγορων μοτοσυκλετών που κατέχει η αστυνομία του Εμιράτου.


Το MotoGP ποίημα με τον κομπρέσορα δέχθηκε βελτιώσεις και στον κινητήρα, ώστε η απόδοση να πλησιάζει τους 300 hp, ενώ στο αποτέλεσμα αυτό βοήθησε και η χειροποίητη ολόσωμη εξάτμιση, παρόμοια με του H2R.
Το μόνο που μένει τώρα είναι να δελεαστεί η αστυνομία του Dubai για να παραγγείλει μερικά H2 από την H2 Decal για τις ανάγκες της αστυνόμευσης της χώρας.

Kawasaki Ninja H2 ή αλλιώς ένα custom Ninja H2, με αγωνιστική ανάρτηση Öhlins FGR300 μπροστά, δαγκάνες φρένων Brembo CNC GP4-RR, carbon δίσκους, τροχούς από ανθρακόνημα της Rotobox, και αγωνιστικά κουμπιά στα χειριστήρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ