Kawasaki – Δέκα νέα μοντέλα στα επόμενα δύο χρόνια!


Στα πλαίσια της Intermot, o διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της Kawasaki, Kenji Nagahara, έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που φανερώνουν ότι στο Akashi είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν “επίθεση” στην αγορά.

 

  • 9/10/2018

Όπως δήλωσε ο κος Nagahara λοιπόν, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, πρόκειται να παρουσιαστούν δέκα νέα μοντέλα, στις κατηγορίες των superbike, supersport και “crossover”, με την τελευταία να είναι μάλλον η κατηγορία των Road Adventure, δηλαδή των Versys.

Προφανώς δεν θα πρόκειται για ολοκαίνουργια μοντέλα, μερικά εξ αυτών θα είναι ανανεώσεις, ωστόσο όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Kawasaki, κάποιο ή κάποια εξ αυτών, θα ανιχνεύσουν νέα, “ανεξερεύνητα” τμήματα της αγοράς. 

Οι δηλώσεις του κου Nagahara, είχαν ως εξής:

“Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε μοτοσυκλέτες για την ευρωπαϊκή αγορά, μοτοσυκλέτες που προσφέρουν μέγιστη απόδοση και μεγάλες συγκινήσεις, δημιουργώντας νέες κατηγορίες, όπως κάναμε με το υπερτροφοδοτούμενο H2.  Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, η Kawasaki θα παρουσιάσει 10 νέα μοντέλα και αυτό αποτελεί μια δέσμευση αλλά και μια υπόσχεση.”