Η Vespa τιμήθηκε με το βραβείο Webby Awards


Στην 75η επέτειό της Vespa η ιστοσελίδα της βραβεύτηκε ως η καλύτερη του κόσμου στην κατηγορία “Car sites & car culture”.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 20/5/2021

Τα βραβεία Webby Awards απονέμονται κάθε χρόνο από την International Academy of Digital Arts and Sciences (IADAS), δηλαδή τη Διεθνή Ακαδημία Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών και φέτος διοργανώνονται για 25η συνεχή χρονιά.

Στη φετινή έκδοση των Webby Awards παρουσιάστηκαν περίπου 13,500 υποψηφιότητες από 70 χώρες του κόσμου, συγκεντρώνοντας αθροιστικά πάνω από 2.2 εκατομμύρια ψήφους.

“Η ιστοσελίδα Vespa.com θέτει νέα στάνταρ στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα στο Διαδίκτυο,” είπε η Claire Graves, Εκτελεστική Διευθύντρια των The Webby Awards. “Αυτό το βραβείο αναγνωρίζει την ικανότητα, εφευρετικότητα και το διεθνές όραμα του Piaggio Group, του οποίου αποτελεί μέρος η Vespa.”

Στο Vespa.com συναντάμε μια πλατφόρμα περιεχομένου που βασίζεται στην αλληλεπίδραση, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες για να καλύψει τις επικοινωνιακές ανάγκες της μάρκας. Βασισμένο σε ένα σχεδιαστικό μοτίβο που στοχεύει στο να φέρει στη Vespa παγκόσμια προβολή σε περισσότερες από 50 χώρες, προσφέρει περισσότερες από 10 υπηρεσίες προς τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένου ενός configurator, υπηρεσιών δικτύου συνεργατών και test rides, ενώ σχεδιάστηκε με την υποστήριξη της Openmind.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής των Webby Awards συνιστούν διάσημα και έμπειρα στελέχη από τους χώρους της επικοινωνίας και διασκέδασης. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν οι Mitchell Baker (Mozilla Corporation), Paola Antonelli (μουσείο MOMA), Shereen Marisol Meraji (NPR), Tiffany Rolfe (R/GA), Vinton Cerf (ένας από τους “πατέρες του Internet”), D-Nice (DJ και ιδρυτής του Quarantine Club), Desus Nice (παρουσιαστής), Michael Aragon (Twitch), Richard Ting (Twitter), καθώς και οι ιδρυτές του Verzuz, Swizz Beatz και Timbaland.