Η Vespa... στον κόσμο της μόδας!


ΟΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΟΡΟΣΗΜΟ, ΟΠΩΣ Η VESPA, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.

  • 9/9/2019

Ο Sean Wotherspoon (αριστερά στην κεντρική φωτό) είναι ένας νέος και ανερχόμενος αστέρας στον χώρο της μόδας στις ΗΠΑ. Το όνομά του εκτοξεύτηκε σε δημοσιότητα όταν έβαλε την υπογραφή του στη σειρά Nike Air Max 97 και έκτοτε ο Αμερικανός έχει ανοίξει μια σειρά πετυχημένων καταστημάτων, Round Two, ενώ μετρά συνεργασίες με τις Disney, Prince, Lacoste και Galleries Lafayette.

Η Vespa από την πλευρά της έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σχέδια στον κόσμο των δικύκλων και είναι απολύτως λογικό να θέλει να χτίσει πάνω στον μύθο της στήνοντας συνέργειες με τον χώρο της μόδας.

Κάπως έτσι λοιπόν, η συνεργασία με τον Wotherspoon έρχεται να προσφέρει προσβάσεις στον κόσμο της μόδας, καθώς η συμφωνία που επιτεύχθηκε προβλέπει πως ο Αμερικανός θα σχεδιάσει μια περιορισμένης παραγωγής Vespa Primavera, η οποία θα συνοδευτεί με αποκλειστικά κράνη και casual ρουχισμό.

Όπως αποκάλυψε ο Michele Colaninno (δεξιά στην κεντρική φωτό), πρόεδρος του Δ.Σ. της Piaggio Fast Forward, το πρώτο προϊόν αυτής της συνεργασίας θα αποκαλυφθεί στην επερχόμενη έκθεση EICMA 2019 τον Νοέμβριο στο Μιλάνο.