Ducati configurator: Φτιάξε τη όπως ονειρεύεσαι


Εξόπλισε τη Ducati σου με επιπλέον εξοπλισμό και δες τη στην οθόνη του υπολογιστή σου πριν αποφασίσεις τι θα φτάσει ως το ταμείο.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 12/2/2024

Το νέο πρόγραμμα εξελίχθηκε σε συνεργασία με την MHP, μια εταιρεία που υπάγεται στην Porsche Company, και πρόκειται για έναν νέο διαμορφωτή (configurator) που ενσωματώνει πάνω από 400 γνήσια αξεσουάρ Ducati Performance, τα οποία μπορούν να προστεθούν εικονικά πάνω στη μοτοσυκλέτα. Αυτό επιτρέπει στον πελάτη να οπτικοποιήσει διάφορους συνδυασμούς και να δει το αποτέλεσμα πριν κατασταλλάξει σε οριστικές αποφάσεις.

Στη συνέχεια, έχοντας επιλέξει τα στοιχεία εκείνα που θέλει να αποκτήσει, στέλνει την πληροφορία κατευθείαν από τον configurator στο κατάστημα Ducati που επιθυμεί για να πάρει μια τελική τιμή, ενώ οι εικόνες της καστομαρισμένης μοτοσυκλέτας μπορούν να αποθηκευτούν στον υπολογιστή ή το τηλέφωνο σε υψηλή ανάλυση.

Η Ducati έχει φροντίσει να ντύσει οπτικά τις 4Κ εικόνες που παράγονται επιλέγοντας ως φόντο διάφορα αξιοθέατα και μέρη της Ιταλίας, όπως η Piazza Maggiore στην καρδιά της Bologna, η ευθεία της πίστας Mugello International Circuit ή οι υπέροχοι χωματόδρομοι της Σαρδηνίας.

Κάθε τοποθεσία που έχει επιλεχθεί πρώτα φωτογραφήθηκε σε 360 μοίρες και μετά μετατράπηκε σε τρισδιάστατο ψηφιακό υπόβαθρο από ειδικευμένους καλλιτέχνες.

Ο χρήστης μάλιστα μπορεί να επιλέξει αν θέλει το υπόβαθρο με το λαμπερό φως της ημέρας ή τη σαγήνη του ηλιοβασιλέματος, με τη μοτοσυκλέτα να έχει αντιστοίχως αναμμένα είτε τα φώτα ημέρας (DRL) ή τα φώτα πορείας και την οθόνη των οργάνων για ρεαλισμό.

Η νέα αυτή online εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλα τα μοντέλα 2024 της Ducati και μπορείτε να τη βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση configurator.ducati.com.