BMW Motorrad Hellas: ΠΕΝΤΕ χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για νέα μοντέλα!


Η BMW Motorrad Hellas γίνεται η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που παρέχει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα νέα της μοντέλα.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 3/2/2022

Χρόνια τώρα παρατηρούμε με χαρά τις εταιρείες μοτοσυκλέτας να ανεβάζουν την διάρκεια της εγγύησης τους. Κάπως έτσι, από τα συνήθη 2 χρόνια φτάσαμε στα 3 και στα 4, ενώ τώρα η BMW Motorrad Hellas γίνεται η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που παρέχει 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση στα νέα της μοντέλα! Εξαιρετική κίνηση που ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι εισαγωγείς.

Έτσι λοιπόν, η BMW Motorrad Hellas προσφέρει σε όλα τα μοντέλα μοτοσικλετών και scooter που θα παραγγελθούν από την 1η Φεβρουαρίου έως και την 31η Μαρτίου 2022, ανεξάρτητα από την ημερομηνία παράδοσής τους, 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση.

Σημειώστε πως η προωθητική ενέργεια περιλαμβάνει και τα μοντέλα της BMW Motorrad που θα λανσαριστούν εντός του πρώτου τριμήνου του 2022, όπως είναι το ηλεκτρικό scooter ΒΜW CE04 και η σειρά Κ 1600 (GT/GTL/Bagger).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Δίκτυο των Επίσημων Εμπόρων της BMW Motorrad.