Benelli Forever και ξεμπέρδεψες!


Μοναδικά προνόμια θα περιμένουν όλους τους νέους κατόχους Benelli ως και το τέλος του 2020!

  • 9/6/2020

Με την αγορά οποιουδήποτε μοντέλου αυτομάτως αποκτούνται:

- 4 χρόνια εγγύηση ή 40.000km. Δύο (2) χρόνια εγγύηση κατασκευαστή και επιπλέον δύο (2) χρόνια δωρεάν επέκταση εγγύησης (ή 20.000 km).

- Ένα έτος δωρεάν οδική βοήθεια.

Με την αγορά της νέας του μοτοσυκλέτας, ο κάθε αναβάτης οφείλει να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα, ώστε να τεθούν σε άμεση ισχύ τα προνόμια:

1. Επισκεφθείτε το www.benelli-moto.gr/forever.

2. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας

3. Καταχωρήστε τα 5 τελευταία ψηφία του αριθμού πλαισίου, που θα βρείτε πάνω στην άδεια κυκλοφορίας της μοτοσυκλέτας σας.

4. Αμέσως μετά θα λάβετε από εμάς σχετική ενημέρωση μέσω email/sms η οποία και θα σας ενημερώνει για την επιτυχή ενεργοποίηση της εγγύησης και της οδικής βοήθειας.

Ακόμη, όλα τα μοντέλα Benelli γίνονται δικά σας με 30% προκαταβολή και σε έως 24 άτοκες δόσεις!

Σημαντικό:

• Είναι σημαντικό η παραπάνω διαδικασία να γίνεται άμεσα και κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, ώστε να είναι δυνατή και η άμεση ενεργοποίηση των προνομίων (Οδ. Βοήθεια, Εγγύηση).

• Ο αναβάτης οφείλει να ακολουθεί το προκαθορισμένο πρόγραμμα συντήρησης της μοτοσικλέτας του (χρονικό ή χιλιομετρικό) αποκλειστικά σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Σε διαφορετική περίπτωση παύει η κάλυψη.

Ο εκάστοτε τοπικός μας αντιπρόσωπος βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κάθε κατόχου Benelli, πρόθυμος να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό σχετικά με τη λειτουργία ή τη συντήρηση της μοτοσικλέτας.

Ενημερωθείτε εδώ για το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης στους ήδη κατόχους μοτοσυκλετών Benelli.