MV Agusta Heritage Collection


Η νέα συλλογή ρουχισμού εμπνέεται από την αισθητική κληρονομιά της MV Agusta με ρετρό γραφικά και εικόνες από το αρχείο της εταιρείας - [Δελτίο Τύπου]

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 24/2/2022

Η MV Agusta παρουσιάζει τη νέα της κολεξιόν, Heritage, με θεματικό αντικείμενο παλιές φωτογραφίες και σχέδια βασισμένα στην ιστορία της μάρκας. Η κληρονομιά (heritage) αυτή αντιπροσωπεύει και το συναίσθημα, ένα φόρο τιμής στους θρυλικούς αναβάτες και μηχανικούς που έκαναν την MV Agusta συνώνυμη με την ταχύτητα, τους αγώνες και την ιταλική φινέτσα τα τελευταία 75 χρόνια.

Κατευθείαν από τα αρχεία της εταιρείας, κλασικές φωτογραφίες, σήματα και διαφημιστικές ατάκες μεταφράζονται σε μια νέα συλλογή με κοντομάνικες μπλούζες (t-shirts), μακρυμάνικες μπλούζες (sweaters) και καπέλα.

Αφιερωμένη σε όλους τους φίλους της MV Agusta, αυτή η συναισθηματική νέα πρωτοβουλία επιχειρεί να ξαναζήσει το πάθος για τη μάρκα και εστιάζει στην εκ νέου ανακάλυψη της κληρονομιάς της. Η συλλογή αυτή, σε θερμά χρώματα και απαλές αποχρώσεις, σχεδιάστηκε για άνετη καθημερινή χρήση, με κομμάτια που φοριούνται εύκολα και άνετα, αλλά αποπνέουν μια έντονη αίσθηση περηφάνειας.

Βρείτε τη νέα συλλογή εδώ: https://mvagusta.store/pages/collection-heritage