UM Xpeed 125 RX σε νέα, χαμηλότερη τιμή


Το νέο σκούτερ Xpeed 125 RX του αμερικάνικου οίκου δίκυκλων UM Motorcycles τώρα προσφέρεται σε νέα, χαμηλότερη τιμή, που κάνει την απόκτησή του πιο δελεαστική από ποτέ.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 28/3/2024

[Δελτίο Τύπου]

Το νέο σκούτερ Xpeed 125 RX, του αμερικάνικου οίκου δίκυκλων UM Motorcycles, δίνει σύγχρονο στυλ στις αστικές μετακινήσεις, οδηγείται και με δίπλωμα αυτοκινήτου και τώρα προσφέρεται σε νέα, χαμηλότερη τιμή, που κάνει την απόκτησή του πιο δελεαστική από ποτέ.

Το νέο Xpeed της UM Motorcycles είναι ένα σύγχρονο σκούτερ, σχεδιασμένο για ευέλικτη, ασφαλή και άνετη οδήγηση, που αποτελεί την ιδανική λύση για αστικές μετακινήσεις. Διαθέτει αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής και εντυπωσιακό design, με δυναμικές λεπτομέρειες και έντονες ακμές που το κάνουν να ξεχωρίζει.

Οι μεγάλοι τροχοί των 14’’ και η αιχμηρή σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων, αλλά και των φτερών, αναδεικνύουν το μοναδικό του χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στο σύγχρονό, αστικό lifestyle, ενώ ο υπερ-σύγχρονος προβολέας LED εξασφαλίζει ιδανική ορατότητα υπό όλες τις συνθήκες. Παράλληλα, ο χώρος κάτω από τη μεγάλη, άνετη και εργονομικά σχεδιασμένη σέλα προσθέτει στη συνολική άνεση. Το Xpeed 125 RX διατίθεται σε τρία χρώματα: μαύρο, λευκό και μαύρο/κόκκινο.

Το UM Xpeed εφοδιάζεται με έναν σύγχρονο, 4χρονο κινητήρα, με ηλεκτρονικό ψεκασμό, 125 cc και απόδοση 8,84 ίππων (PS) και 8,6 Nm ροπής. Με ρεζερβουάρ 6 λίτρων και μόλις 2,4 λτ./100 χλμ. μέση κατανάλωση, το νέο σκούτερ της αμερικάνικης UM έχει ικανή αυτονομία και κάνει μεγάλη οικονομία στις καθημερινές μετακινήσεις.

Τώρα το UM Xpeed προσφέρεται στη χαμηλότερη τιμή που έγινε ποτέ, με μόλις 2.090€, μια μείωση 15% στην αρχική τιμή λανσαρίσματος. Πλαισιωμένο με 2ετή εργοστασιακή εγγύηση, το UM Xpeed 125 RX αποτελεί μια σύγχρονη λύση για ευέλικτες αστικές μετακινήσεις, ακόμα και με δίπλωμα αυτοκινήτου, ενώ τώρα είναι η πιο συμφέρουσα ώρα να το κάνεις δικό σου!

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της εδώ, ακολουθήστε τη και στα Facebook, Ιnstagram και ΥouTube.