Ο Βασίλης Μπούδρος τερμάτισε στη δυσκολότερη κατηγορία του Dakar 2024


Έβαλε στόχο και τον πέτυχε ο Βασίλης Μπούδρος για 2η φορά στο Dakar, τερματίζοντας επιτυχώς και μάλιστα στην δυσκολότερη των κατηγοριών, Original by Motul.

  • 19/1/2024

Ο Έλληνας αναβάτης που μας έκανε περήφανους στην Σαουδική Αραβία, Βασίλης Μπούδρος, πήρε επιτυχώς την σημαία τερματισμού στο Dakar 2024, ολοκληρώνοντας την αγωνιστική του περιπέτεια η οποία είχε αρκετές δυσκολίες, αλλά αίσιο τέλος, ειδικά για τα δεδομένα του αγώνα Dakar.

Ο Βασίλης τερμάτισε στην 58η θέση γενικής της ημέρας, έτσι κατέκτησε την τιμητικότατη 81η θέση στη γενική κατάταξη του Dakar Rally 2024, ενώ στην κατηγορία του αναδείχθηκε 20ός.

Αξίζει να σημειώσουμε συμμετείχε στην κατηγορία Original by Motul, τη δυσκολότερη κατηγορία του αγώνα στην οποία οι συμμετέχοντες δεν έχουν καμία βοήθεια, άρα μετά την οδήγηση κάθε μέρας πρέπει να κάνουν συντήρηση, επισκευές και ό,τι άλλο απαιτείται (προετοιμασία, στήσιμο-κατέβασμα σκηνής, πακετάρισμα) μόνοι τους!

Ο Βασίλης, μάλιστα, δεν είχε και τον ευκολότερο αγώνα, καθώς κατά την διάρκεια του 48ωρου Marathon Stage είχε πτώση η οποία τον ανάγκασε σε εκτενείς επισκευές στην μοτοσυκλέτα του, αλλά και του προκάλεσε κάταγμα στον παραμέσο του αριστερού χεριού, ενώ γλίτωσε την εγκατάλειψη τουλάχιστον σε τρεις περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του ράλι. Παρ’ όλα αυτά, ο Βασίλης δεν παράτησε την προσπάθεια και προσέθεσε έναν ακόμα τερματισμό, στο παλμαρέ του.

Τα συγχαρητήρια μας!

Οι χορηγοί του Βασίλη Μπούδρου:

DNA High Performance Filters 

Wheel City 

Husqvarna Motorcycles Hellas 

Motodirect 

Makan Trt

Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.  (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ) 

ECO GREEN AUTO 

Οπτικά Λάσκαρη 

Enduro Greece 

Protypo Rafina Fitness Club 

Motul Greece