Yamaha XSR155 - Με πολλές δυνατότητες customization


Το μικρότερο σε κυβισμό μέλος της οικογενείας των XSR, παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ταϋλάνδη, ως XSR155. Βασισμένο στα R15 / MT15, φέροντας τον κινητήρα με το σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων VVA, το μοντέλο φέρει, όπως και οι μεγαλύτερες εκδόσεις, αρκετά ρετρό στοιχεία στην εμφάνιση του. 

  • 4/9/2019

Αυτό που επίσης έχει κοινό με τα μεγαλύτερα XSR, θα είναι και οι δυνατότητες για customizing, όπως αποκαλύφθηκε από τα τρεις εκδόσεις που παρουσίασε παράλληλα η Yamaha, μόνο και μόνο για δείξει ότι… το τραβάει η όρεξη του XSR155 το “χέριασμα”! 

Πέραν αυτού, οι custom αυτές εκδόσεις, έφεραν αξεσουάρ και επί μέρους στοιχεία, τα οποία ανήκουν στην λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό, που έχει δημιουργηθεί ειδικά για το μοντέλο, οπότε ως ένα βαθμό, ο καθένας θα μπορεί να προσδώσει ξεχωριστό στυλ στο XSR155, επιλέγοντας απλά μέρη από την λίστα αυτή. 

Βέβαια η εισαγωγή του μοντέλου στην ευρωπαϊκή αγορά με αυτή την χωρητικότητα κινητήρα, θεωρείται απίθανη, οπότε, όπως συμβαίνει και με τα YZF-R125 και MT125, θα περιμένουμε και την ανάλογη έκδοση, XSR125.