Yamaha TMAX 560 2021: Νέα χρώματα, δίχως άλλες αλλαγές


H Yamaha παρουσίασε το εμβληματικό Sport Scooter TMAX σε νέα χρώματα για το 2021

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 9/12/2020

Το 2001 η Yamaha προκάλεσε επανάσταση στο χώρο των δύο τροχών, με την παρουσίαση του πρώτης γενιάς TMAX. Έκτοτε, η σειρά Sport Scooter της Yamaha εξελίσσεται συνεχώς και σήμερα, το όνομα MAX αντιπροσωπεύει την πιο επιτυχημένη σειρά στην εξαιρετικά ανταγωνιστική αγορά της Ευρώπης.

Η ναυαρχίδα της νεότερης σειράς είναι το τελευταίας γενιάς TMAX, το εμβληματικό μοντέλο υψηλών επιδόσεων της Yamaha, το οποίο έχει πετύχει συνολικές πωλήσεις σχεδόν 300.000 μονάδων στη διάρκεια της 20ετούς ιστορίας του, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως του πιο δημοφιλούς και επιτυχημένου sport scooter όλων των εποχών στην Ευρώπη.

Η αμείωτη δημοτικότητα του TMAX συνεχίστηκε και το 2020, παρά την πανδημία Covid, ενώ οι φετινές πωλήσεις του, αυξήθηκαν κατά 56%.

Τους πρώτους 10 μήνες των 2020 διατέθηκαν πάνω από 13.000 TMAX, ένας πραγματικά αξιόλογος αριθμός που ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τη θέση του μοντέλου στην Ευρώπη ως του πρώτου σε πωλήσεις sport scooter μεγάλου κυβισμού σε κάθε αγορά. Και με την 20η επέτειο του μοντέλου να πλησιάζει γοργά, το ΤΜΑΧ συνεχίζει να δείχνει το δρόμο από κάθε άποψη.

Για το 2021, η σειρά TMAX θα είναι διαθέσιμη σε νέες χρωματικές επιλογές.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TMAX

Ομαλός, ισχυρός και μικρών διαστάσεων δικύλινδρος κινητήρας EU5 560 κ.εκ.

Δυναμική και επιθετική sport εξωτερική σχεδίαση

Κορυφαία ποιότητα στην οδήγηση με χειρισμό επιπέδου μοτοσυκλέτας

Κορυφαία άνεση με έναν ή δύο επιβαίνοντες

Μεγάλα μαρσπιέ 

Ελαφρύ πλαίσιο από χυτό αλουμίνιο τύπου μοτοσυκλέτας με δύο δοκούς

Ανεστραμμένο πιρούνι 41 χιλ. τύπου μοτοσυκλέτας και πίσω ανάρτηση με μοχλικό

Ρεζερβουάρ καυσίμου 15 λίτρων για μεγάλη αυτονομία

Διπλά μπροστινά δισκόφρενα 267 χιλ., πίσω δισκόφρενο 282 χιλ. με ABS

Σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και σύστημα D-Mode 2 επιπέδων

Σύστημα ανάφλεξης χωρίς κλειδί "Smart Key"

Πίσω φώτα LED και μπροστινά φλας LED

Μεγάλος φωτιζόμενος χώρος αποθήκευσης, για 1 κράνος full-face ή 2 κράνη jet

Σύστημα κλειδώματος κεντρικού σταντ

Κατηγορία διπλώματος Α2

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ TMAX Tech MAX

Ηλεκτρικός ανεμοθώρακας

Cruise Control

Θερμαινόμενα γκριπ και θερμαινόμενη σέλα

Νέο χρώμα υψηλής ποιότητας

Τιμή και διαθεσιμότητα

Οι τιμές διαφέρουν ανά χώρα. Επικοινωνήστε με τη ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, το διανομέα της Yamaha στην Ελλάδα για αναλυτικές πληροφορίες. Το χρώμα TMAX Tech MAX για το 2021 θα είναι διαθέσιμο στους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha από τον Ιανουάριο του 2021.

Χρώματα

TMAX Icon Grey, Sword Grey

TMAX Tech MAX Tech Kamo, Power Grey (νέο)

Γνήσια Αξεσουάρ: Πακέτα αξεσουάρ TMAX

Η Yamaha προσφέρει μια μεγάλη και συνεχώς αναπτυσσόμενη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ ειδικά για το TMAX, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ των Öhlins, Akrapovic και Gilles Tooling. Για επιπλέον διευκόλυνση του πελάτη, η Yamaha έχει δημιουργήσει μια σειρά πακέτων αξεσουάρ που καλύπτουν πλήρως, διαφορετικές ανάγκες και τρόπους ζωής.

Το Winter Pack περιλαμβάνει θερμαινόμενα γκριπ, προστατευτικές χούφτες και ποδιά, που παρέχουν πρόσθετη άνεση και ζεστασιά σε αντίξοες συνθήκες, ενώ το Sport Pack περιλαμβάνει sport ανεμοθώρακα, επίπεδα μαρσπιέ αλουμινίου, βάση πίσω σχάρας, πλάτη συνεπιβάτη, μαξιλαράκι πλάτης και βάση πινακίδας αριθμού κυκλοφορίας, που ενισχύουν ακόμη περισσότερο, την sport εμφάνιση και αίσθηση.

Οι αναβάτες που επιθυμούν να βελτιώσουν την καθημερινή χρηστικότητα του TMAX, μπορούν να επιλέξουν την τοποθέτηση του Urban Pack που περιλαμβάνει βαλίτσα 39 λίτρων, βάση πίσω σχάρας, βάση κεντρικής βαλίτσας καθώς και ένα μαξιλαράκι πλάτης για την κεντρική βαλίτσα, κάλυμμα φέρινγκ για προστασία από γρατσουνιές, βάση γενικής χρήσης για smartphone και αντάπτορα USB.