Yamaha - "Mισή" παρουσίαση Tricity 300 στο Tokyo Motor Show


Η Yamaha παρουσίασε το νέο τρίτροχο scooter της, Tricity 300, στο Tokyo Motor Show, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει λεπτομέρειες και τεχνικά χαρακτηριστικά για αυτό, κάτι που θα πραγματοποιηθεί αργότερα, στην EICMA.

  • 23/10/2019

Παρουσίαση σε δύο φάσεις λοιπόν και τα μόνα στοιχεία που έχουμε προς το παρόν, είναι κάποιες φωτογραφίες, ένα video και ένα γενικόλογο δελτίο τύπου.

Το Tricity 300, βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο πρωτότυπο 3CT που είχε παρουσιάσει η Yamahaστην EICMA, τον Νοέμβριο του 2018. Πρόκειται για ένα μοντέλο που ανήκει στα LMW (LeaningMultiWheel) τρίτροχα της εταιρείας, όπως τα Tricity 125/155 και NIKEN/GT, πράγμα που σημαίνει τρεις τροχοί, και μηχανισμός που προσφέρει δυνατότητα κλίσεων.

Το νέο μοντέλο θα φέρει μονοκύλινδρο κινητήρα τεχνολογίας BlueCore στα 300 κ.εκ., δηλαδή την μονάδα του X-MAX 300 προφανώς. Μια πληροφορία με ξεχωριστό ενδιαφέρον για το Tricity 300, είναι ότι αυτό θα μπορεί να οδηγηθεί με δίπλωμα αυτοκινήτου (B κατηγορία).

Περισσότερα στοιχεία δεν έχουν δοθεί, πέραν των διαθέσιμων χρωματισμών, που θα είναι τρεις: Tech Kamo, Nimbus Grey και Matt Grey.