Voge 350AC Classic 2023


Η σειρά των «Advanced Classic» της Voge αποκτά νέο μέλος και το όνομα αυτού, 350AC Classic

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 27/3/2023

Όπως αναφέρει και η ίδια η Voge, πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα ικανή να συνδυάζει «παρελθόν και παρόν, στυλ και καινοτομία, ομορφιά και δύναμη». Εντός του ατσάλινου, τύπου «διαμάντι» πλαισίου, βρίσκεται ο νέος, μεσαίου κυβισμού δικύλινδρος κινητήρας 350 cc με απόδοση 40.8 hp στις 8,500 rpm και ροπή περί τα 3 kgm στις 9,000 rpm.

Στα των περιφερειακών συναντάμε αξιόλογων προδιαγραφών εξαρτήματα, όπως ανεστραμμένο πιρούνι διαμέτρου 41 mm, ρυθμιζόμενo πίσω αμορτισέρ με μοχλικό, καθώς και εμπρός και πίσω δισκόφρενα τα οποία συνοδεύονται από δικάναλο ABS.

Εμφανισιακά, συναντάμε αρκετές λεπτομέρειες που τείνουν στην «premium» αίσθηση, όπως τα όμορφα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και το καλοσχεδιασμένο, ψηλά τοποθετημένο τελικό της εξάτμισης.

Είναι σαφές πως από τον προαναφερθέντα συνδυασμό κυβισμού και ισχύος, το νέο 350AC Classic απευθύνεται και σε νέους αναβάτες, κατόχους διπλώματος κατηγορίας Α2, οι οποίοι είναι νεοεισερχόμενοι αλλά με αξιώσεις στον κόσμο των δυο τροχών.

Με την τιμή του να είναι στα €4,990, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και τέλους ταξινόμησης, η νέα classic μοτοσυκλέτα Voge 350AC σίγουρα έχει την προσοχή μας.