Triumph TE-1: Ολοκληρώθηκε η εξέλιξη, ραντεβού για αποκαλυπτήρια


Η πρώτη ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της Triumph ξεμπέρδεψε και με το 4ο στάδιο της εξέλιξής της και οδεύει προς την επίσημη παρουσίασή της.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 2/6/2022

Οι άνθρωποι της Triumph αποδεικνύονται … Άγγλοι στο ραντεβού τους με το χρονοδιάγραμμα εξέλιξης της πρώτης τους ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, ΤΕ-1. Τον Φεβρουάριο είχαν αναγγείλει το τέλος της τρίτης φάσης εξέλιξης, κατά την οποία είχαν παρουσιάσει το πρώτο πλήρως λειτουργικό πρωτότυπο. Για τη συνέχεια είχε δουλειά στο δυναμόμετρο και δοκιμές στην πίστα.

Φτάνοντας στον Ιούνιο, η Triumph τηρεί κατά γράμμα το πρόγραμμά της, που προέβλεπε το τέλος της τέταρτης φάσης μέσα στο Καλοκαίρι του 2022. Όπερ και εγένετο.

Το ΤΕ-1 πέρασε τον απαραίτητο χρόνο του στο δυναμόμετρο για να στηθεί η απόδοση της μοτοσυκλέτας στα επιθυμητά επίπεδα και να καλιμπραριστούν τα ηλεκτρονικά της (riding modes, χαρτογραφήσεις, μετρήσεις κατανάλωσης και αυτονομίας κ.ο.κ.), ενώ στη συνέχεια μπήκε στην πίστα για να δοκιμαστούν όλα τα παραπάνω επί του πρακτέου.

Προς το παρόν η Triumph δεν αποκαλύπτει το παραμικρό σχετικά με τα χαρακτηριστικά και την απόδοση της μοτοσυκλέτας της, ωστόσο μας κλείνει από τώρα ραντεβού για την επόμενη φάση που είναι και η τελευταία στο πρόγραμμα: στις 12 Ιουλίου θα παρουσιαστεί επίσημα η τελική μορφή της Triumph TE-1.

Θυμίζουμε πως η Triumph εξελίσσει την ηλεκτρική της μοτοσυκλέτα σε συνεργασία με τις Williams Advanced Engineering, Integral Powertrain Ltd και WMG, με τη βοήθεια και τις υποδομές του Πανεπιστημίου του Warwick.

Δείτε στη συνέχεια ένα σύντομο βίντεο από τις δοκιμές της ΤΕ-1 σε δυναμόμετρο και πίστα.