Triumph - Eπαναφέρει την Trident στην παραγωγή με νέο μοντέλο (Video)


H Triumph παρουσίασε μια νέα γυμνή μοτοσυκλέτα σε πρωτότυπη μορφή, κάτω από το παλιό καλό λογότυπο Trident της εταιρείας, ενώ ανακοίνωσε πως η νέα Trident θα βγει στην παραγωγή μέσα στην άνοιξη του 2021!

  • 26/8/2020

H νέα Trident, στη μορφή Design Prototype, παρουσιάστηκε στο μουσείο Design του Λονδίνου, σηματοδοτώντας ένα νέο σύγχρονο κεφάλαιο για το θρυλικό όνομα της βρετανικής “Τρίαινας”.

Τα κύρια σημεία της νέας Trident είναι ο τρικύλινδρος κινητήρας με έμφαση στην πλούσια ροπή, η κορυφαία τεχνολογία ακόμα και στη στάνταρ έκδοση, το πολύ καλό κράτημα για το οποίο έχει γίνει γνωστή η εταιρεία, και η ανταγωνιστική τιμή στην οποία θα διατεθεί από την άνοιξη του 2021 η εισαγωγική μοτοσυκλέτα της τρικύλινδρης βρετανικής γκάμας.

Το Trident design prototype παρουσιάζεται μετά από εξέλιξη 4 ετών, από την σχεδιαστική ομάδα της Triumph στο Hinckley.

Στο project εργάστηκε και ο γνωστός Rodolfo Frascoli, (βλ. Tiger 900 κ.α.) ενώ στόχος της μοτοσυκλέτας είναι να προσφέρει μια νέα δυναμική, όμορφη και ξεχωριστή εκδοχή στην τρικύλινδρη γκάμα της Triumph.

Σχεδιαστικά η μοτοσυκλέτα δανείζεται στοιχεία από τις Speed και Street Triple, ενώ η Triumph δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τεχνικά χαρακτηριστικά, παρά μόνο πως η μοτοσυκλέτα θα οδηγείται και με Α2 δίπλωμα. Αναμένουμε να δούμε αν θα παρουσιαστεί σε 2 εκδόσεις, Α και Α2, ή μόνο σε Α2.

Πανέμορφο φαίνεται το ψηφιακό κοντέρ, ενώ οι Βρετανοί κάνουν λόγο για μπόλικη σύγχρονη τεχνολογία με μοναδικό design, που θα κάνει το Trident ιδιαίτερα ποθητό.

Αν έχουμε καταλάβει καλά, η Trident θα είναι η εισαγωγική, οικονομικότερη μοτοσυκλέτα της τρικύλινδρης οικογένειας του Hinckley, μια καθημερινή fun και χρηστική μοτοσυκλέτα για όλους και για όλες, που θα προσπαθήσει να χτυπήσει την τιμή των οικονομικών γυμνών best-seller, όπως το Yamaha MT-07.

Βρισκόμαστε εις αναμονή περισσότερων πληροφοριών.