Triumph DGR Thruxton RS: Ειδική έκδοση ως έπαθλο για έναν τυχερό


Στην επέτειο 10 ετών του DGR, η Triumph προσφέρει το απόλυτο δώρο για έναν πολύ τυχερό αναβάτη.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 18/5/2021

Η διοργάνωση του ετήσιου Distinguished Gentleman’s Ride γιορτάζει φέτος 10 χρόνια από την πρώτη καλοντυμένη μοτοβόλτα με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την έρευνα του καρκίνου του προστάτη και της ανδρική ψυχικής υγείας.

Σε αυτήν την πορεία η Triumph υπήρξε σταθερότατη υποστηρίκτρια της ιδέας, έτσι φέτος προχώρησε την εμπλοκή της με τη δημιουργία ενός πολύ ξεχωριστού επάθλου για τον διαγωνισμό DGR Gentlefolk Competition.

Μεταξύ των διαφόρων επάθλων που περιμένουν τους συμμετέχοντες σε αυτόν, η Triumph προσθέτει ένα Thruxton RS με ειδική custom βαφή που δημιουργήθηκε στο χέρι από τους ειδικευμένους τεχνίτες του εργοστασίου της στο Hinckley.

Για να λάβει κανείς μέρος στον διαγωνισμό αυτόν πρέπει να κάνει τα παρακάτω τέσσερα βήματα:

- Να ολοκληρώσει το προφίλ του στο DGR

- Να δωρίσει χρήματα στο προφίλ αυτό

- Να κάνει μια τυχαία δωρεά σε άλλον

- Να συγκεντρώσει τουλάχιστον 250 δολάρια ΗΠΑ από δωρεές.

Εφόσον τα παραπάνω ολοκληρωθούν, ο συμμετέχων λαμβάνει ένα αναμνηστικό DGR Commemorative Prize Patch, το οποίο ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στον διαγωνισμό.

Οι νικητές θα αναδειχθούν από το DGR όταν ολοκληρωθεί ο φετινός κύκλος συγκέντρωσης δωρεών στις 6 Ιουνίου 2021. Ανάμεσά τους, ένας πολύ τυχερός θα κόβει τις βόλτες του με το κορυφαίο μοντέλο της κλασικής οικογένειας της Triumph με μοναδική εμφάνιση και τον ανάλογο συλλεκτικό χαρακτήρα.

2021 DGR Gentlefolk Competition