Τέσσερεις MV Agusta Turismo Veloce για την Ιταλική αστυνομία


Οι περιπολίες της αστυνομίας στο Μιλάνο μόλις έγιναν πιο γρήγορες και στυλάτες.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 5/2/2021

Η συνεργασία της MV Agusta με την Ιταλική αστυνομία συνεχίστηκε με τη δωρεά τεσσάρων Turismo Veloce Lusso SCS – ναι, την ακριβότερη έκδοση της οικογένειας Γρήγορου Τουρισμού.

Οι μοτοσυκλέτες έρχονται από το εργοστάσιο βαμμένες στα παραδοσιακά γαλανόλευκα χρώματα της Polizia di Stato και φυσικά είναι εξολισμένες με όλα όσα προβλέπονται για τις υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες.

Στη βάση συναντάμε τον γνωστό τρικύλινδρο σε σειρά των 800 cc με απόδοση 110 ίππων, ενώ στην κορυφαία αυτή έκδοση Lusso SCS ο εξοπλισμός συμπεριλαμβάνει και τον έξυπνο συμπλέκτη Smart Clutch System (SCS) που αναμένεται να εκτιμηθεί δεόντως απο τα όργανα της τάξης.

Οι μοτοσυκλέτες παραδόθηκαν στην αστυνομία του Μιλάνου, σε μια τελετή όπου έδωσε το παρόν και ο Simone Corsi με την αγωνιστική του MV Agusta F2 της ομάδας Forward Racing Team με την οποία συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Moto2.

Η Μιλανέζικη μητροπολιτική αστυνομία έχει ήδη άλλες τέσσερεις MV Agusta στον στόλο της, συγκεκριμένα άλλες δύο Turismo Veloce και δύο Rivale.