SYM MMBCU 2023: Νέα γενιά σκούτερ


Η SYM φέρνει στην παραγωγή το MMBCU εγκαινιάζοντας και μια νέα τεχνολογία βαφής που του δίνει διαφορετικές αποχρώσεις ανάλογα με τη γωνία πρόσπτωσης του φωτός.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 24/11/2022

Με το MMBCU η SYM ανακοινώνει μια νέα σειρά σκούτερ που ονομάζεται CU, εκ των λέξεων Crossover και Unique, ενώ τα αρχικά ΜΜΒ σημαίνουν MaMBa.

Ο λόγος για τον παραλληλισμό αυτόν έγκειται στη νέα βαφή που χρησιμοποιεί η SYM για πρώτη φορά σε αυτό το νέο μοντέλο, η οποία στην ουσία είναι μια τεχνική βαφής σε πολλά στρώματα για ένα αποτέλεσμα που αλλάζει απόχρωση ανάλογα με τη γωνία που πέφτει πάνω του το φως – και η οποία εδώ παραλληλίζεται με τις γυαλιστερές φολίδες του φιδιού μάμπα.

To MMBCU φορά τον κινητήρα 158 cc του DRG 160, με απόδοση 15.5 ίππων, κυλά σε τροχούς 13 ιντσών μπροστά και πίσω και διαθέτει το σύστημα Anti-Lift Engine Hanger που αποσκοπεί στο να εμποδίζει την ανασήκωση του πίσω μέρους στο άνοιγμα του γκαζιού, αλλά και την ήσυχη και οικονομική σε ηλεκτρική ενέργεια γεννήτρια και μίζα Zero Resistance Starter & Generator System.

Το νέο σκούτερ της SYM εξοπλίζεται ακόμη με traction control, οθόνη LCD στα όργανα, πλήρως LED φώτα, καθώς και αποθηκευτικό χώρο 28 λίτρων κάτω από τη σέλα, αρκετό για ένα full-face κράνος και μερικά ακόμη αντικείμενα μικρότερου όγκου.