SYM Maxsym 400 GT 2024


Η No1 σε πωλήσεις εταιρεία στην Ελλάδα, SYM, παρουσιάζει τον νέο ηγέτη στην κατηγορία των Grand Touring, Maxsym GT

  • ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ
  • 8/5/2024

[Δελτίο Τύπου]

Η εξέλιξη και η αναζήτηση της τελειότητας δε σταματά ποτέ για τη SYM. Η No1 σε πωλήσεις εταιρεία στην Ελλάδα δημιούργησε το νέο ηγέτη στην κατηγορία των Grand Touring, το Maxsym GT με τον υπερσύγχρονο υγρόψυκτο κινητήρα των 34 ίππων και τον υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και πολυτέλειας.

Κορυφαία άνεση

Ο βασικός στόχος των σχεδιαστών της SYM για το νέο Maxsym GT ήταν η βελτιστοποίηση της άνεσης του αναβάτη. Η νέα εργονομία της θέσης οδήγησης έχει μελετηθεί σε κάθε της λεπτομέρεια, ώστε ο χειρισμός του Maxsym GT να εμπνέει αίσθημα απόλυτου ελέγχου και ασφάλειας. Η επανασχεδιασμένη σέλα δύο επιπέδων, με το ειδικό αντιολισθητικό υλικό, προσφέρει απόλυτη άνεση εν κινήσει και επιτρέπει την εύκολη και σταθερή επαφή των ποδιών του αναβάτη στην άσφαλτο όταν σταματά. Η μεγάλη ζελατίνα έχει δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της με μία κίνηση ώστε να προσφέρει την ιδανική προστασία σε όλους τους σωματότυπους αναβατών. Οι νέες και μεγαλύτερες χειρολαβές του συνεπιβάτη και τα πτυσσόμενα αλουμινένια μαρσπιέ, συμπληρώνουν την κορυφαία άνεση του Maxsym GT, τόσο για ένα όσο και για δύο άτομα.

Σπορ δρομέας μεγάλων αποστάσεων

Το πανίσχυρο και ελαφρύ πλαίσιο του νέου Maxsym GT συνδυάζει την απαραίτητη ακαμψία για απαράμιλλη σταθερότητα στους ανοιχτούς δρόμους, με την ιδανική κατανομή βάρους και γεωμετρία για ευελιξία, αμεσότητα αντιδράσεων στους χειρισμούς και σπορ αίσθηση στις αλλαγές κατευθύνσεων.

Το μεγάλης διατομής τηλεσκοπικό πιρούνι έχει δύο πλάκες σύνδεσης με το πλαίσιο, εξαφανίζοντας τις ανεπιθύμητες στρεβλώσεις.

Αντίστοιχη ακαμψία και στιβαρότητα προσφέρουν τα δύο αμορτισέρ πίσω με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου, προσθέτοντας στο νέο Maxsym GT έναν γνήσιο σπορ χαρακτήρα στην GT προσωπικότητά του.

Με τους 34 ίππους και τα 38,1nm ροπής από τον τεχνολογικά προηγμένο υγρόψυκτο κινητήρα, σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 13 λίτρων, το νέο Maxsym GT, μπορεί να καλύπτει ξεκούραστα μεγάλες αποστάσεις στους ανοιχτούς δρόμους, με υψηλές ταχύτητες και εξαιρετικές επιδόσεις. Τα νέα, ισχυρά φρένα, αποτελούνται από ένα μεγάλης διαμέτρου δίσκο 288mm με ακτινική δαγκάνα τεσσάρων εμβόλων εμπρός και ένα εξίσου μεγάλης διαμέτρου δισκόφρενο πίσω 275mm και δικάναλο ABS που ελέγχει ανεξάρτητα την πίεση του συστήματος πέδησης σε κάθε τροχό. Τα υψηλά στάνταρ ενεργητικής ασφάλειας του νέου Maxsym GT σε όλες τις συνθήκες ολοκληρώνει το Traction Control.

Ασυναγώνιστη πρακτικότητα

Για τη SYM η πρακτικότητα είναι αναπόσπαστο στοιχείο της άνεσης και της πολυτέλειας. Κάτω από τη μεγάλη σέλα του νέου Maxsym GT αποκαλύπτεται ένας τεράστιος αποθηκευτικός χώρος που χωρά δύο κράνη και πολλά ακόμη μεγάλου μεγέθους αντικείμενα. Εξίσου μεγάλα είναι τα δύο ντουλαπάκια στην ποδιά με θύρα USB ταχείας φόρτισης και η νέα σχάρα έχει έτοιμες βάσεις για Top Case. Η επανασχεδιασμένη, έγχρωμη οθόνη LCD των οργάνων έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό 3D και όλες τις απαραίτητες ενδείξεις που χρειάζεται ο αναβάτης σε κάθε διαδρομή. Το σύστημα Keyless απλοποιεί και διευκολύνει τον αναβάτη στην καθημερινή χρήση, προσφέροντας επιπλέον υψηλά επίπεδα αντικλεπτικής ασφάλειας.

Ηγετική παρουσία

Με την πρώτη ματιά το νέο Maxsym GT επιβάλει στο χώρο την ηγετική παρουσία του. Οι νέοι διπλοί προβολείς Full-Led με φακούς περιμετρικής διάθλασης κάνουν ασφαλή την οδήγηση μέρα και νύχτα. Αντιστοίχως, το ξεχωριστής σχεδίασης πίσω Full-Led φανάρι με τα ενσωματωμένα φλας, τονίζει την μοναδικότητα του Maxsym GT.

Ιστοσελίδα SYM Maxsym GT