Suzuki GSX-R1000R: Επετειακή Έκδοση


Η Suzuki κατασκεύασε την πιο προηγμένη και συναρπαστική GSX-R στην ιστορία της, γιορτάζοντας τα 100ά της γενέθλια, και τώρα μπορείς να την κάνεις δική σου.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 29/10/2020

Η σειρά των GSX-R όρισε το είδος των superbike για περισσότερα από 30 χρόνια, με περισσότερες από ένα εκατομμύριο πωλήσεις παγκοσμίως.

Έτσι, οι μηχανικοί της Suzuki ανέπτυξαν την ουσία της: κάθε GSX-R πρέπει να χαρακτηρίζεται από το χαμηλό βάρος και τις κορυφαίες επιδόσεις της κατηγορίας, σε ένα ασυναγώνιστο σύνολο.

Αεροδυναμικά εξελιγμένη, με συμπαγείς διαστάσεις και με τον χαρακτηριστικό εύκολο χειρισμό των GSX-R, είναι η πιο δυνατή GSX-R που κατασκευάστηκε ποτέ. Η τεχνολογία απευθείας από τα MotoGP μεγιστοποιεί την απόδοση των 202 ίππων του κινητήρα και δικαιωματικά κάνει την πίστα να σου ανήκει!

Η ειδική αυτή έκδοση της GSX-R1000R είναι εμπνευσμένη από τα επίσημα χρώματα και γραφικά της αγωνιστικής έκδοσης GSX-RR MotoGP. Ο μπλε/ασημί χρωματισμός αποτίει φόρο τιμής στα προγενέστερα αγωνιστικά μοντέλα της μάρκας και συνθέτει μια οπτικά συναρπαστική μοτοσυκλέτα.

Η επετειακή έκδοση είναι ήδη διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό στην Ελλάδα και η τιμή της ανέρχεται στις €19,995.

Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. - 24ωρη γραμμή εξυπηρέτησης τηλ: 210 3499940 - www.suzuki.gr