Serial 1 - Νέα φίρμα ηλεκτρικών ποδηλάτων από τη Harley-Davidson


Στα πλαίσια του προγράμματος αναδιάρθρωσης Rewire, η Harley-Davidson δημιούργησε μια νέα εταιρεία ηλεκτρικών ποδηλάτων, με το πρώτο της όχημα να ομοιάζει στην πρώτη μοτοσυκλέτα της HD από το μακρινό 1903!

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 29/10/2020

Όπως καταλαβαίνετε, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με rebranding ηλεκτρικών ποδηλάτων άλλων κατασκευαστών, αλλά με ολοκαίνουργια οχήματα, σχεδιασμένα από την Serial 1.

Η πρώτη γκάμα ηλεκτρικών ποδηλάτων της Serial 1 θα φτάσει στους dealers την άνοιξη του 2021, ενώ το όνομα της νέας εταιρείας προέρχεται από την παλαιότερη γνωστή μοτοσυκλέτα της Harley-Davidson που είχε ονομαστεί "Serial Number One".

Χαρακτηριστικά μάλιστα, το design του πρώτο μοντέλο της Serial 1 θυμίζει εξαιρετικά το design της πρώτης μοτοσυκλέτας της HD!

"Όταν η Harley-Davidson πρόσθεσε κινητήρες στους δύο τροχούς το 1903, η μετακίνηση του κόσμου άλλαξε για πάντα," αναφέρει ο Aaron Frank, Διευθυντής της Serial 1. "Εμπνεόμαστε από το επιχειρηματικό όραμα των ιδρυτών της Harley-Davidson, και ελπίζουμε να αλλάξουμε και εμείς τον τρόπο με τον οποίο κινούνται οι ποδηλάτες στον κόσμο."

Το project των ηλεκτρικών ποδηλάτων ξεκίνησε μέσα στο τμήμα προϊοντικής εξέλιξης της Harley-Davidson, από μια ομάδα φανατικών αναβατών και ποδηλατών με στόχο τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου αντάξιου του ονόματος της HD.

Κάπως έτσι ελήφθη η απόφαση για τη δημιουργία μιας ξεχωριστής εταιρείας που θα μπορούσε να εστιάσει αποκλειστικά στα ηλεκτρικά ποδήλατα.

Την αρχική ομάδα της Serial 1 αποτελούν οι Jason Huntsman, Πρόεδρος; Ben Lund, Αντιπρόεδρος, εξέλιξη προϊόντων, Aaron Frank, Διευθυντής, και Hannah Altenburg, Marketing.

Επισκεφθείτε το site της Serial 1 (εδώ), και κάντε υπομονή μέχρι τις 16/11/2020, όπου και θα αποκαλυφθεί επίσημα η γκάμα των ηλεκτρικών ποδηλάτων της φίρμας.