Royal Enfield Himalayan 2021: Ανανέωση με turn-by-turn πλοήγηση


Η Royal Enfield παρουσίασε επίσημα την ανανεωμένη Himalayan, που έρχεται με νέα όργανα που διαθέτουν πλοήγηση, νέα χρώματα και αρκετές μικροβελτιώσεις.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 11/2/2021

Η νέα Himalayan θα γίνει διαθέσιμη σε παγκόσμια κλίμακα, σε 3 νέα χρώματα με έμπνευση από τα χρώματα του περιβάλλοντος.

Η "τα κάνω όλα, πάω παντού" ινδική μοτοσυκλέτα θα πωλείται στους εξής νέους χρωματικούς συνδυασμούς: Granite Black (μίξη ματ και γυαλιστερών μαύρων επιφανειών), Mirage Silver (ασημί), και Pine Green (πράσινο). Δίπλα τους, θα συνεχίσουν να διατίθενται οι 3 προηγούμενοι χρωματικοί συνδυασμοί Rock Red, Lake Blue καιGravel Grey.

Επιπλέον, ο πελάτης θα μπορεί να εξοπλίσει από την αρχή την Himalayan που θα αγοράσει με επίσημα αξεσουάρ μέσα από την ανάλογη εφαρμογή για smartphone της εταιρείας, στο site της RE, αλλά και στους dealer.

Η μεγάλη αλλαγή για το μοντέλο του 2021 είναι το Royal Enfield Tripper, που αντικαθιστά την πυξίδα στα όργανα, προσφέροντας μέσω συνδεσιμότητας με το smartphone του αναβάτη, Turn-by-Turn πλοήγηση.

Παράλληλα, η Himalayan διαθέτει νέα σέλα, νέα σχάρα πίσω, νέα σχάρα μπροστά και νέα ζελατίνα, για ακόμα πιο άνετο ταξίδι.

Τα βασικά του δομικά στοιχεία παραμένουν ως είχαν, με τον αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 411 cc που αποδίδει 24.3 hp, το ίδιο ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο και τις αναρτήσεις με διαδρομές ικανές για διπλή χρήση (200-180 mm μπροστά-πίσω αντιστοίχως).

Royal Enfield Himalayan 2021