Royal Enfield Classic 500 Tribute Black - Το "κύκνειο άσμα"


Οι Euro 5 προδιαγραφές και η πρόσθεση της Royal Enfield να εξελίξει ένα νέο μοτέρ 350 κ.εκ. που θα χρησιμοποιηθεί σε μια νέα σειρά roadster μοντέλων (Meteor & Fireball), σηματοδοτούν το τέλος εποχής για τα Classic και Bullet μοντέλα, που βρίσκονται στην παραγωγή από το 1955!

 

  • 27/8/2020

Για τον λόγο αυτό, η Ινδική εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει την τελευταία έκδοση – κύκνειο άσμα της σειράς, η οποία φυσικά και θα αποτελεί μοντέλο περιορισμένης παραγωγής, με 1000 κομμάτια να ολοκληρώνονται στις γραμμές συναρμολόγησης.

Η Royal Enfield Classic 500 Tribute Black, θα φέρει μαύρο χρώμα σε δύο υφές, γυαλιστερό και μαύρο, ενώ τα “φιλέτα” σε ρεζερβουάρ, πλαϊνά καπάκια και φτερά, θα έχουν δημιουργηθεί στο χέρι, από έμπειρους τεχνίτες.

Η μοτοσυκλέτα θα φέρει δύο μονόσελα, με αυτό το οδηγού να έχει καπιτονέ ραφή, ενώ στο εξοπλισμό θα συμπεριλαμβάνεται και ένα σετ από δερμάτινες πλαϊνές βαλίτσες. Πέραν αυτών, η απόδοση και τα τεχνικά χαρακτηριστικά, παραμένουν τα ίδια με αυτά των “απλών” Bullet & Classic

Η τελευταία αυτά έκδοση θα διατεθεί σε ελάχιστα προφανώς κομμάτια στις κατά τόπους αγορές ανά την υφήλιο, από τον Σεπτέμβριο.