Quadro - To νέο Oxygen e-Scooter


Η Quadro Vehicles παρουσίασε το Oxygen, ένα νέο ελαφρύ ηλεκτρικό scooter, με τελική ταχύτητα 70 χλμ/ώρα, αυτονομία 80 χιλιομέτρων με 2 μπαταρίες, και 5 χρόνια εγγύηση. Κερασάκι το γεγονός πως κατασκευάζεται στην Ε.Ε.

  • 17/8/2019

Το Oxygen θα κάνει το ντεμπούτο του στο Valentino Park Auto Show στο Τορίνο, ενώ η εταιρεία επισημαίνει πως το e-scooter της έχει το ελεύθερο σε όλα τα ευρωπαϊκά αστικά κέντρα με ελεγχόμενη κυκλοφορία, στα ιστορικά κέντρα, και στα νησιά. Παράλληλα οι αγοραστές του επωφελούνται των επιδοτήσεων για τα ηλεκτρικά οχήματα, όπου αυτές υφίστανται.

Το νέο ηλεκτρικό scooter των Ιταλών ζυγίζει 93 κιλά έχει 2 αφαιρούμενες μπαταρίες που του δίνουν αυτονομία 80 χιλιομέτρων, ενώ φορτίζουν σε λιγότερο από 6 ώρες από μια κοινή πρίζα και σε 3 ώρες με ταχυφορτιστή

Το μοτέρ του παράγει 3 kW (4 hp), και η οδήγηση του Oxygen απαιτεί δίπλωμα Α1. Το Oxygen βγάζει άδεια για 2 άτομα, οπότε μπορείτε να μεταφέρετε και συνεπιβάτη.

Οι μεγάλοι τροχοί 16 ιντσών βοηθούν την άνεση αλλά και το κράτημα, ενώ oι χρωματισμοί του είναι τρεις, κίτρινο, γαλάζιο και μπλε, ενώ η τιμή στην Ιταλία βρίσκεται στα 4.799 ευρώ χωρίς την επιδότηση.

Σημειώστε πως το Oxygen θα παραχθεί και σε έκδοση για οδήγηση με δίπλωμα ΑΜ (πενηνταριού), με αυτονομία 84 χλμ. και τελική περιορισμένη στα 45 χλμ/ώρα. Η τιμή του θα είναι ίδια με του «125» στα 4.799 ευρώ.