QJMOTOR SRT 550 S: Ήρθε με τιμή κάτω από 5600 ευρώ


Νέα QJMOTOR SRT 550 S - Αξίζεις το καλύτερο!

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 4/7/2024

[Δελτίο Τύπου]

Η σχεδίαση της νέας SRT 550 S βασίζεται στη λειτουργικότητα και ταυτόχρονα στην τεχνολογική καινοτομία και τη μοναδικότητα της εξωτερικής εμφάνισης που τη διαχωρίζει από το πλήθος. Το αεροδυναμικό φέρινγκ έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει στο ελάχιστο τους στροβιλισμούς, προσφέροντας απαράμιλλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και προστασία από το κρύο και τη βροχή με χαμηλά επίπεδα θορύβου, κάνοντας τις μακρινές διαδρομές απόλαυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ο νέος LED προβολέας χρησιμοποιεί φακό διάθλασης του φωτός προς όλες τις κατευθύνσεις, εξασφαλίζοντας άριστο φωτισμό χωρίς σκιές και κενά, ακόμα και όταν η μοτοσυκλέτα πλαγιάζει ή φρενάρει δυνατά πριν από τις στροφές. Επίσης, η νέα SRT 550 S έχει δύο ισχυρούς προβολείς ομίχλης ενσωματωμένους στο εμπρός τμήμα του φέρινγκ, με τετραπλά LED ο καθένας, κάνοντας ορατή την παρουσία της μοτοσυκλέτας στα υπόλοιπα οχήματα από μεγάλη απόσταση. Ενσωματωμένα είναι και τα εντυπωσιακά, κάθετα τοποθετημένα LED φλας.

Τεχνολογία Mega On-Off στη μεσαία κατηγορία

Χρησιμοποιώντας τον δικύλινδρο κινητήρα ως ενεργό δομικό στοιχείο του πλαισίου, οι σχεδιαστές της QJMOTOR μείωσαν δραστικά το συνολικό βάρος της νέας SRT 550 S και αύξησαν την ακαμψία. Η νέα SRT 550 S είναι από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες σε αυτήν την κατηγορία κυβισμού με αφαιρούμενο υποπλαίσιο και ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι για μείωση του μη-αναρτώμενου βάρους και ακρίβεια λειτουργίας της ρυθμιζόμενης πίσω ανάρτησης. Αντίστοιχα ρυθμιζόμενο είναι και το άκαμπτο upside-down πιρούνι διαμέτρου 45mm!

Τα πανίσχυρα ακτινικά φρένα και το δικάναλο ABS εγγυώνται κορυφαία ενεργητική ασφάλεια. Με τα tubeless ελαστικά στους τροχούς ελαφρού κράματος των 19” και 17” εμπρός-πίσω, που διαθέτουν λοξές βαλβίδες για εύκολη πλήρωση με αέρα και το σύστημα παρακολούθησης πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών, η SRT 550 S είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση σε κάθε είδους δρόμο.

Απεριόριστες δυνατότητες

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT των 7” με Bluetooth και Wi-Fi προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας και παροχής πληροφοριών και συνοδεύεται από διπλή θύρα ταχυφόρτισης USB, αλλά και πρίζα 12V. Η εργονομία της θέσης οδήγησης και της σέλας δύο επιπέδων έχει μελετηθεί σε κάθε λεπτομέρεια με σαφή στόχο την ευκολία χειρισμών και την άνεση, εντός και εκτός δρόμου. Τόσο το μαρσπιέ του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη διαθέτουν στο πάνω μέρος τους ελαστικούς αποσβεστήρες κραδασμών υψηλής συχνότητας, δημιουργώντας μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στα πολύωρα ταξίδια.

Οι σχάρες έχουν πρόβλεψη για τοποθέτηση Top Case και πλαϊνών βαλιτσών, ενώ οι χούφτες στο τιμόνι με την αλουμινένια μπάρα και τα περιμετρικά κάγκελα για τον κινητήρα και το φέρινγκ προσφέρουν τη μέγιστη προστασία. Το ρεζερβουάρ των 20,5 λίτρων, σε συνδυασμό με τη μικρή μέση κατανάλωση των 4,1 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα (WMTC3), εξασφαλίζει αυτονομία που αγγίζει έως και τα 500 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό.

Το μεγάλο On-Off στη μεσαία κατηγορία

Σχεδιασμένη για να προσφέρει τον εξοπλισμό, τις ανέσεις και την ασφάλεια των Mega On-Off, η QJMOTOR, με τη νέα SRT 550 S, φέρνει στη μεσαία κατηγορία κυβισμού μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, αλλάζοντας ξανά τα δεδομένα.

Η νέα QJMOTOR SRT 550 S διατίθεται σε τρεις εντυπωσιακούς χρωματισμούς στην τιμή των €5,595.

Σύντομα θα μπορείτε να τη γνωρίσετε από κοντά στο δίκτυο συνεργατών της ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ Α.Ε. ή επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση: qjmotor.gr/model/srt-550-s

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Τετράχρονος

ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ/ΒΑΛΒΙΔΕΣ

2/ 4

ΨΥΞΗ

Υγρόψυκτο

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

EFI

ΚΙΒΩΤΙΟ

6 ταχυτήτων

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μίζα

ΙΣΧΥΣ

56ps / 8250rpm

ΡΟΠΗ

54Nm / 5500rpm

ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ

4,1 l/100km (WMTC3)

ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ

20,5 L

ΦΡΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ

2 Δίσκοι 320mm ABS Bosch 9.1MB

ΦΡΕΝΑ ΠΙΣΩ

Δίσκος 260mm ABS Bosch 9.1MB

ΕΜΠΡ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ

ΔΙΑΔΡΟΜΗ

Ρυθμιζόμενο Πιρούνι USB

45mm

ΟΠΙΣΘ. ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Ρυθμιζόμενο Μονό Αμορτισέρ

ΕΜΠΡΟΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

110/80-19

ΟΠΙΣΘΙΟ ΕΛΑΣΤ.

150/70-17

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (ΜxΠxΥ)

2200 x 900 x 1380

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

1500mm

ΒΑΡΟΣ (ΠΛΗΡΕΣ ΥΓΡΩΝ)

220kg

(Συμπεριλαμβάνονται κάγκελα, σχάρες και κεντρικό σταντ)

JOIN US