Παρουσίαση Ducati Multistrada V4 Rally στην Σαρδηνία


Βρεθήκαμε για άλλη μια φορά στη Σαρδηνία για την παρουσίαση της 5ης Multistrada V4, αυτή τη φορά της Rally έκδοσης.

  • ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
  • 27/3/2023

Μιας μοτοσυκλέτας που έρχεται να συμπληρώσει με απόλυτη επιτυχία τη γκάμα των V4 με την απλή, την S, την Pikes Peak, αυξάνοντας τις τουριστικές βλέψεις προς κάθε άξονα. Χώμα και άσφαλτος, άσφαλτος και χώμα, οδήγηση σε καθημερινές συνθήκες και σε κακοτράχαλα εδάφη, φτιαγμένη για τον απαιτητικό ταξιδιώτη που θα γυρίσει μαζί της ανεξερεύνητες εκτάσεις σε όλο τον κόσμο.

Η Ducati μας κάλεσε στη Σαρδηνια ώστε να γνωρίσουμε από κοντά τη νέα Rally με το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 30 λίτρων, τις αυξημένες διαδρομές αναρτήσεων στα 290 mm, τους νέους ακτινωτούς τροχούς, τη φαρδύτερη ζελατίνα, τις νέες χαρτογραφήσεις και ρυθμίσεις, ανάμεσα σε άλλες αλλαγές.

Σε εξαιρετικές συνθήκες, οδήγηση μαζί με τον Karell Abraham σε κάθε είδους έδαφος, στους στριφτερούς με εξαιρετικό κράτημα δρόμους της Σαρδηνίας, στους χωματόδρομους που θυμίζουν αρκετά την ελληνική ύπαιθρο. Σε μια υψηλού επιπέδου παρουσίαση που βάζει την Ducati Multistrada V4 Rally στην κορυφή των επιλογών των αναβατών adventure, με λόγους για τους οποίους θα διαβάσετε σε αναλυτική δοκιμή που θα ακολουθήσει σύντομα.