Kymco Xciting VS 400i TCS 2023


Το νέο Kymco Xciting λέγεται VS 400i και έρχεται όπως το αναμέναμε, αλλά επιπρόσθετα ανανεωμένο στην σχεδίαση, τόσο στο μπροστινό μέρος, στους προβολείς, στους νέους αεραγωγούς.

  • ΤΑΚΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ
  • 15/11/2022

Το είδαμε πέρσι ως S, ξέραμε ότι θα είναι μοντέλο 2023, και είχαμε ήδη γράψει γι' αυτό. Το νέο Kymco Xciting λέγεται VS 400i και έρχεται όπως το αναμέναμε, αλλά επιπρόσθετα ανανεωμένο στην σχεδίαση, τόσο στο μπροστινό μέρος, στους προβολείς, στους νέους αεραγωγούς.

Αλλαγή έχουμε και στην σέλα που είναι πιο άνετη, ενώ υπάρχουν αισθητικές βελτιώσεις και πινελιές σε όλα τα σημεία του scooter. Για το 2023, έχει αλλάξει ο πίνακας οργάνων και πλέον συναντάμε μία νέα οθόνη TFT στην ίδια σχεδίαση με την πρωτότυπη που είχαμε δει πέρσι, αλλά χωρίς κορνίζα περιφερειακά και εσωτερικά του ταχυμέτρου. Διατίθεται το ολοκληρωμένο σύστημα συνδεσιμότητας KYMCO Noodoe.

Το νέο μοντέλο διαθέτει σύστημα keyless που επιτρέπει ξεκλείδωμα και ενεργοποίηση χωρίς κλειδί, σύστημα Traction Control που απενεργοποιείται με κουμπί στον αριστερό διακόπτη.

Κινείται από τον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 400 κυβικών εκατοστών G5 SC απόδοσης 34 ίππων και φρενάρει με δίσκους με ακτινικής τοποθέτησης τετραέμβολες δαγκάνες και ABS.

Το βάρος του βρίσκεται στα 195 κιλά, το ύψος σέλας στα 805 χιλιοστά, και το ρεζερβουάρ χωράει 12,5 λίτρα καυσίμου.

Η έκδοση VS του Xciting 400 παράγεται σε ένα πολύ όμορφο λευκό συνδυασμένο με κόκκινους τροχούς 15/14 ιντσών και κόκκινες λεπτομέρειες.