KYMCO Dink R 125 2023


Το KYMCO Dink R 125 συνεχίζει την παράδοση της σειράς Dink με παγκόσμια παρουσία που ξεπερνά τα 20 χρόνια ζωής.

  • ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΙΣΤΙΛΟΓΛΟΥ
  • 17/5/2023

Πρόκειται για ένα compact GT scooter πολυτελείας, ιδανικό για τα αστικά κέντρα, που μπορεί να οδηγηθεί από αναβάτες με δίπλωμα Α1 αλλά και αυτοκινήτου.

Τροφοδοτείται από έναν τετράχρονο μονοκύλινδρο 4βάλβιδο κινητήρα 125cc. Η απόδοσή του φτάνει τους 11.5 ίππους στις 7.000 στροφές, ενώ η ροπή στα 10.4Nm, κάνοντάς το αρκετά «ζωηρό» στην οδήγηση. Στο βασικό εξοπλισμό διατίθεται το σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας φρένων CBS, που συνδυάζεται με δίσκους τύπου μαργαρίτα σε τροχούς 13 ιντσών. 

Ένα τούνελ διασχίζει το scooter στο διαμήκη άξονα για λόγους ακαμψίας του πλαισίου, κάτι που προσφέρει καλύτερη οδική συμπεριφορά. Η μεγάλη σέλα του Dink R προσφέρει άνετες διαδρομές στους δυο επιβαίνοντες ενώ η χαμηλή απόσταση από το έδαφος κάνει το scooter ιδανικό για μικρότερα αναστήματα, παρέχοντας εύκολο χειρισμό στις χαμηλές ταχύτητες. 

Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα είναι ιδιαίτερα μεγάλος καθώς φτάνει στα 40 λίτρα, ο φωτισμός είναι Full Led και ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει πίνακα οργάνων με τρεις ψηφιακές οθόνες, αποθηκευτικούς χώρους κάτω από το τιμόνι και πάνω στο τούνελ, όπως επίσης σχάρα με χειρολαβές συνεπιβάτη, άγκιστρο χειραποσκευών και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό.

Η εμπορική πορεία του Dink R 125 CBS μόλις ξεκίνησε στη χώρα μας και η τιμή του έχει διαμορφωθεί στα 3.245€.

Δείτε το εδώ: https://kymco.gr/product/dink-r-125i-e5-1/