KTM 450 Rally Replica 2021 - Ότι πιο κοντινό στο "εργοστασιακό"


Η ρέπλικα της μοτοσυκλέτας που έχει καταδυναστεύσει το ράλι Ντακάρ επί χρόνια – τουλάχιστον μέχρι τον φετινό θρίαμβο του Ricky Brabec με το Honda CRF450 Rally – ανανεώνεται για το 2021 με βάση τη γνώση που προκύπτει από την αγωνιστική ομάδα ράλι της εταιρείας.

  • 22/7/2020

Οι αναβάτες της Red Bull KTM Factory Racing, Toby Price, Matthias Walkner και Sam Sunderland έχουν πολλάκις αποδείξει τις ικανότητές τους στα μεγάλα cross-country ράλι με το πολεμικό εργαλείο της ΚΤΜ.

Για το 2021 η αυστριακή εταιρεία ενσωματώνει μια σημαντική αλλαγή στη μοτοσυκλέτα που βασίζεται στον γνωστό μονοκύλινδρο κινητήρα των 450 cc, ένα ολοκαίνουργιο κιβώτιο ταχυτήτων με έναν νέο επιλογέα, μια αλλαγή που έγινε με γνώμονα τη βελτιωμένη αξιοπιστία.

Η νέα KTM 450 Rally Replica είναι μια μοτοσυκλέτα περιορισμένης παραγωγής, καθώς θα κατασκευαστούν μόλις 85 κομμάτια για όλον τον κόσμο. Αυτό φυσικά αντανακλάται στην τιμή της, η οποία ορίζεται στα €25,900 – προ ΦΠΑ και κόστους αποστολής.

Η διαθεσιμότητά της υπολογίζεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο 2020, συνοδευόμενη από ένα πακέτο αγωνιστικής υποστήριξης που θα προσφερθεί σε λιγοστούς επιλεγμένους αναβάτες του Dakar Rally, ενώ θα μπορεί να διατεθεί με έξτρα κόστος και σε όλους τους αναβάτες των μοντέλων Rally της ΚΤΜ.