Kawasaki ZX-25R 2020 - Νέες πληροφορίες για το φημολογούμενο τετρακύλινδρο 250


Σύμφωνα με φήμες του ασιατικού τύπου, η Kawasaki ετοιμάζει τετρακύλινδρο supersport στα 250 κυβικά εκατοστά. Τώρα, το site Iwanbanaran δημοσιεύει νέες πληροφορίες για το φημολογούμενο μικρό τετρακύλινδρο μοντέλο.

  • 9/9/2019

Το Iwanbanaran αναφέρει πως η νέα «πράσινη» μικρή Supersport μοτοσυκλέτα θα κατασκευάζεται στην Ιαπωνία, ενώ θα έχει υψηλά επίπεδα εξοπλισμού, όπως ανάποδο πιρούνι, Uni-Track ανάρτηση πίσω, ride-by-wire, riding modes και Traction Control!

Ο τετρακύλινδρος κινητήρας θα έχει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και 16 βαλβίδες, ενώ παρά τις πρότερες φήμες που έκαναν λόγο για 60 ίππους, οι νέες μιλούν για χαμηλότερη απόδοση, στους 42-46 ίππους, με το κόκκινο να βρίσκεται ψηλά, στις 16-19.000 στροφές.

Το πλαίσιο θα είναι σωληνωτό, με έμπνευση από το αντίστοιχο πλαίσιο του Η2, ενώ το πίσω ελαστικό θα έχει φάρδος 140 με 160mm

To Iwanbanaran αναφέρεται ακόμα και στην τιμή της μοτοσυκλέτας, που σύμφωνα με τους ασιάτες θα είναι αρκετά υψηλή, στα επίπεδα του Ninja 400 ή και ψηλότερα, ενώ η επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου θα γίνει στο Tokyo Motor Show, τον Οκτώβριο του 2019.

Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά εμάς περίεργο μας φαίνεται που με τόσα στοιχεία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα ούτε μια κατασκοπική φωτογραφία.