Kawasaki Versys 1000 2022


Η τριμελής οικογένεια των Kawasaki Versys 1000 (SE, S και η βασική έκδοση) δέχθηκε νέα χρώματα για το 2022, παραμένοντας αναλλοίωτη σε σχέση με το 2021 όσον αφορά στους υπόλοιπους τομείς.

  • ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΑΖΗΣ
  • 5/10/2021

Ο μεγάλος αδελφός είναι φυσικά το Kawasaki Versys 1000 SE, η μόνη εκ των τριών εκδόσεων που έρχεται με ηλεκτρονικές αναρτήσεις της Showa με τεχνολογία Skyhook, ενώ παράλληλα διαθέτει όλα τα κομφόρ που επιθυμεί ο αναβάτης που θέλει να κάνει με άνεση τον γύρο του κόσμου.

Η έκδοση S είναι ο μεσαίος αδελφός της οικογένειας, που διαθέτει όλα τα ηλεκτρονικά βοηθήματα του SE (Cruise Control, IMU, Traction Control, Power Modes, Riding Modes, Shifter, ABS), δίχως όμως τις ηλεκτρονικές αναρτήσεις.

Τόσο η έκδοση SE όσο και η S έχουν full LED φώτα, Cornering Lights, TFT οθόνη οργάνων με συνδεσιμότητα, μεγάλη ζελατίνα και χούφτες.

Σημειώστε πως εξοπλισμένα με βαλίτσες και top case, τα αδέλφια S και SE θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στο 2022 και σε μια ποικιλία έξτρα εκδόσεων με τις ονομασίες Tourer και Grand Tourer.

Τέλος, η βασική έκδοση είναι ο μικρός αδελφός, που θα βοηθήσει αρκετούς αναβάτες με χαμηλό budget να γνωρίσουν την οικογένεια Versys 1000.

Η βασική έκδοση διαθέτει τον ίδιο κινητήρα αλλά και το πλαίσιο των μεγάλων αδελφών, δίχως όμως πολλά φρου-φρου κι αρώματα, όπως τα Cornering Lights, η TFT οθόνη, τα Riding Modes, το shifter, την εξαιρετικά ανθεκτική βαφή των S & SE, κλπ., ενώ φυσικά δεν έχει και ηλεκτρονικές αναρτήσεις.

Τα χρώματα για το 2022 έχουν ως εξής:

Versys:

Candy Lime Green/Metallic Spark Black

Versys S και Versys SE:

Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black/Metallic Spark Black

Metallic Graphite Gray/Metallic Diablo Black/Metallic Flat Spark Black