ΜΟΤΟ ΑΝD BIKER ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΛΙΟΣ
KAWASAKI

Kawasaki KLX 230 - Νέο on-off κατηγορίας "φτερού" 18/8

 • img

Πράσινο μια φορά, λόγω του παραδοσιακού χρώματος της “Kawa” και “πράσινο” άλλη μια φορά, αφού όπως όλα δείχνουν, θα συμμορφώνεται με τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που ισχύουν στην πολιτεία της Καλιφόρνια. 

Η Kawasaki, κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα στην υπηρεσία της πολιτείας (CARB) που εγκρίνει τα νέα  προς κυκλοφορία οχήματα, βάση των εκπεμπόμενων ρύπων τους, και από εκεί πρόεκυψε και η πηγή της είδησης. Το KLX 230 θα είναι ψεκαστό, θα αποδίδει 20,1 ίππους και θα περνά τις αυστηρές προδιαγραφές της Καλιφόρνια, λαμβάνοντας μάλιστα, το “πράσινο αυτοκόλλητο κυκλoφορίας”.

Tι σημαίνει αυτό; Εκτός του ότι το KLX 230 θα είναι τελικά… τριπλά πράσινο, σημαίνει ότι οι ρύποι του είναι τόσο χαμηλοί, που θα επιτρέπεται η κυκλοφορία του στα εκτός δρόμου πάρκα της πολιτείας, όλο τον χρόνο, χωρίς κανέναν περιορισμό. 

Αυτό αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα για το Kawasaki, αφού οι βασικοί του ανταγωνιστές, έχουν λάβει “κόκκινο αυτοκόλλητο”, δηλαδή η κυκλοφορία τους στα εκτός δρόμου πάρκα της πολιτείας, επιτρέπεται μόνο σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους ετησίως. 

“Kαι τι μας νοιάζει εμάς;” , μπορεί να αναρωτηθείτε, και δεν θα έχετε άδικο. Μας νοιάζει όμως, καθότι αν το KLX 230 τα πηγαίνει τόσο καλά σε ότι αφορά στις εκπομπές ρύπων, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να “περνά” και τις Euro 4 & Euro 5, “δικές μας” προδιαγραφές, όποτε δεν αποκλείεται να το δούμε και στις αγορές της Ευρώπης! 

Χρειαζόμαστε τέτοιου είδους μοντέλα, έτσι, για να μαθαίνουν οι μικροί και να θυμούνται οι παλαιότεροι, το πόσο πολυχρηστικά, οικονομικά και διασκεδαστικά είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • KAWASAKI 18/8

  Kawasaki KLX 230 - Νέο on-off κατηγορίας "φτερού"

  Πράσινο μια φορά, λόγω του παραδοσιακού χρώματος της “Kawa” και “πράσινο” άλλη μια φορά, αφού όπως όλα δείχνουν, θα συμμορφώνεται με τις αυστηρές προδιαγραφές ρύπων που ισχύουν στην πολιτεία της Καλιφόρνια.

 • COLOVE 19/8

  Colove 500F - Κινεζική εκδοχή... Honda

  Η Colove είναι μια νέα σχετικά εταιρεία που κατασκευάζει μοτοσυκλέτες στην Κίνα και προς το παρόν έχει στη γκάμα της δύο μοντέλα, τα 500Χ και 400Χ. Το νέο της μοντέλο ονομάζεται 500F και χαρακτηρίζεται από μια πολύ ύποπτη ομοιότητα με τη σειρά των Neo Sports Cafe της Honda...

 • HONDA 6/5

  Honda - Τετρακύλινδρο sport νεορετρό στα σχέδια;

  Σχέδια τα οποία κατέθεσε πρόσφατα η Honda προς κατοχύρωση, απεικονίζουν ένα γυμνό μοντέλο, με στοιχεία νεορετρό. Η μοτοσυκλέτα φέρει τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, ενώ το πλαίσιο της, ακολουθεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της μονής ραχοκακαλιάς, σε συνδυασμό με πλάκες αλουμινίου...

 • KTM 3/5

  KTM - Το νέο 390 Duke σε δοκιμές

  Ένα σετ από κατασκοπευτικές φωτογραφίες δημοσίευσε το Ride Apart, στις οποίες και απεικονίζεται η νέα έκδοση του 390 Duke, σε διαδικασία δοκιμών. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στην Γερμανία και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς...

 • KAWASAKI 2/5

  Kawasaki - Eξετάζει το ενδεχόμενο για sport τετρακύλινδρο 250!

  Κόκκινα στις 19.000 σ.α.λ., πως θα σας φαινόταν; Έχει υπάρξει προηγούμενο, όταν πριν από αρκετά χρόνια, οι ιάπωνες είχαν στην γκάμα τους τετρακύλινδρα (super)sport μοντέλα στο ¼ του λίτρου.

 • SYM 20/8

  SYM NH-X 125 - Είναι εδώ!-Τιμή και Τεχνικά Χαρακτηριστικά

  Στην EICMA 2018 η SYM είχε παρουσιάσει ένα Streetfighter μοτοσυκλετάκι, με το όνομα NH-X 125. Τώρα, το μοντέλο έφτασε στην Ελλάδα, όπου κοστίζει 2.195 ευρώ. Μιλάμε για ένα όμορφο σχεδιαστικά γυνό μοντέλο, με χαρακτηριστικό διπλό προβολέα, με τις λάμπες η μία πάνω από την άλλη...

 • KYMCO 8/4

  Kymco Agility 16+ 200i ABS Euro4 - Η πόλη σου

  Επιστροφή στους δρόμους των πόλεων για την έκδοση 200i ABS του καταξιωμένου Agility 16+. Αναβαθμισμένο στις προδιαγραφές Euro4 και με όπλα του την ευελιξία και την ευχρηστία αναμένεται να ανακηρυχθεί και πάλι σε πρωταγωνιστή των αστικών διαδρομών.