Indian Chief Bobber Dark Horse Jack Daniel’s Limited Edition 2023


Με όνομα μακρύ ως σιδηρόδρομο, η ετήσια ειδική έκδοση σε συνεργασία με το φημισμένο αμερικανικό ουίσκι είναι πάλι εδώ.

  • ΣΠΥΡΟΣ ΤΣΑΝΤΗΛΑΣ
  • 16/3/2023

Πρόκειται για μια συνεργασία που κρατά εδώ και μερικά χρόνια, μεταξύ της Indian Motorcycle και της εταιρείας που παράγει το πασίγνωστο μπέρμπον ουίσκι Jack Daniel’s.

Με βάση μια Indian Chief Bobber Dark Horse και τη συνδρομή της Klock Werkssm Kustom Cycles, η ξεχωριστή αυτή έκδοση υιοθετεί το branding του θρυλικού Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Whiskey.

Βαμμένη στο χέρι, αυτή η αφιερωματική έκδοση θα διατεθεί σε μόνο 177 κομμάτια παγκοσμίως, ξεχωρίζοντας κυρίως από τα εμφανισιακά στοιχεία που παραπέμπουν στα κλασικά, αναγνωρίσιμα οπτικά μοτίβα του Jack Daniel’s, δίχως επεμβάσεις στη μηχανική βάση του Chief Bobber Dark Horse, όπου στο επίκεντρο φιγουράρει ο μεγάλος V2 Thunderstroke 116.

Τα αισθητικά στοιχεία που κάνουν αυτήν την έκδοση να ξεχωρίζει είναι τα σήματα της Jack Daniel’s στα δύο φτερά μπροστά και πίσω, η ανάλογη ανάγλυφη στάμπα στη σέλα, καθώς και η απαραίτητη πλακέτα που υπογραμμίζει τον συλλεκτικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας με αναγραφή του αύξοντα αριθμού παραγωγής της.

Η υπογραφή του Jack Daniel είναι επίσης ενσωματωμένη στο πίσω φτερό και στην εξάτμιση, ενώ ο Thunderstroke 116 κινητήρας φορά κεφαλές κυλίνδρων και σωλήνες ωστηρίων σε ασημί (Cloud Silver) φινίρισμα.

Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία της συλλεκτικής αυτής έκδοσης είναι οι ζάντες με λευκή ρίγα στο κέντρο τους, το μονόσελο, ο φιμέ ανεμοθώρακας Klock Werkssm Flared Deflector, καθώς και το πλήρες πακέτο Ride Command με συνδεσιμότητα Bluetooth στη μεγάλη οθόνη αφής της μοτοσυκλέτας.

Η Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse θα είναι διαθέσιμη για παραγγελία στο δίκτυο της Indian, αν και η Ελλάδα δε συγκαταλέγεται μεταξύ των χωρών όπου θα διατεθούν κάποια από τα 177 κομμάτια που θα κατασκευαστούν.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο Τύπου, η νέα Jack Daniel’s Limited Edition Indian Chief Bobber Dark Horse θα διατεθεί μόνο στις ακόλουθες χώρες:

Αγγλία

Αυστρία

Αυστραλία

Γερμανία

ΗΠΑ

Ισπανία

Καναδάς

Μεξικό

Νέα Ζηλανδία